Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 09 червня 2024
10:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині вручили 24 державні нагороди

|«« «« »» »»|

Заступник губернатора Борис Філатов вручив 24 державні нагороди, приурочені до Дня металурга та гірника та Дня незалежності України, справжнім професіоналам своєї справи.

15 нагород отримали металурги та гірники: Орден «За заслуги» III ступеня, Медаль «За працю і звитягу», Почесне звання «Заслужений металург України» та Почесні грамоти КМУ. Орденом «За мужність» III ступеня нагороджено командира літака і пілота авіакомпанії «Роза вітрів», медаллю «За працю і звитягу» - слюсар водоканалу Новомосковського району, Почесною грамотою КМУ - представник будівельної компанії «Рубікон Трейдинг». Також вручено нагороди «Заслужений лікар України», «Заслужений працівник освіти», «Заслужений працівник охорони здоров'я».

«Сьогодні ми зібралися з приводу вручення державних нагород передовикам виробництва: лікарям, пілотам, працівникам промисловості та ін. Це дійсно світлий привід для того, щоб подякувати людям за подвиг, за самовіддану працю. У нас сьогодні в країні тяжкий час, і новинна стрічка часто рясніє досить сумними повідомленнями. Тому будь-який промінчик сонця, що пробивається крізь хмари – це добре», - зазначив Борис Філатов.

Заступник губернатора вручив високі нагороди. Зокрема, медаллю «3а працю і звитягу» нагороджена Наталія Бабець, бункеровщик цеху Нікопольського заводу феросплавів. Бригада, в якій вона працює, подала 297 тис. т онн шахтних матеріалів, з яких вироблено 193,5 тис. тонн агломерату і переробила 38,5 тис. т онн шламу, що дозволило заощадити близько 28,6 тис. тонн марганцевої сировини.

Орденом «За мужність» III ступеня нагороджено Івана Мірошникова, командира повітряного судна льотної служби авіаційної компанії «Роза вітрів», який доставив виборчі бюлетені на виборчі дільниці м. Донецька напередодні проведення позачергових виборів Президента України, в умовах, пов'язаних з ризиком для життя.

Іван Мірошников розповів, що бюлетені потрібно було доставити дуже точно в потрібне місце, в точний час. «Все потрібно було робити дуже швидко і чітко. Нюанс полягав у тому, що не всі знали, що це за рейс. Але ми розуміли, що все потрібно зробити вчасно. Ми звикли виконувати те, що потрібно, якісно», - сказав він.

Присвоєно почесне звання «Заслужений металург України»:

Сергію Алмазу – золотареві цеху Нікопольського заводу феросплавів , який очолює плавильну піч № 3 Його бригада неодноразово була переможницею трудового змагання, так, в 2013 році колективом печі було виплавлено 66,17 тис т феросплавів.

Василю Догоді, золотареві цеху Нікопольського заводу феросплавів, який активно бере участь в процесі технічної оптимізації виробництва. Бригада плавильної печі № 5, яку він очолює, успішно справляється з виконанням виробничих завдань.

Сергію Васильєву, головному прокатнику Дніпровського металургійного комбінату імені Ф. Е. Дзержинського. Він проводить велику роботу з удосконалення організації прокатного виробництва, по розробці технологій автоматизації виробничих процесів, економії всіх видів ресурсів, підвищенню рентабельності виробництва, зменшення собівартості прокату.

За особисту самовіддане надання допомоги з порятунку життя людей присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України» Юрію Скребцю, заступнику головного лікаря Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова, та Радію Шевченко, директору обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Юрій Скребець працює заступником головного лікаря з хірургічної допомоги з 2010 року. До цього 9 років працював лікарем-нейрохірургом в цій же лікарні . Юрій Юрійович – автор більше 50 наукових публікацій, в тому числі 1 монографія та 1 навчального посібника.

Радій Шевченко працює на посаді директора центру вже 12 років. Він проявив рішучість і професіоналізм під час вибуху газу в будинку на Мандриківській, 127, а саме зумів зосередити всі сили 6 спецбригад на надання допомоги 25 постраждалим. Також продемонстрував підвищену готовність роботи бригад при аварії на залізничному переїзді в Марганці, під час вибухів у Дніпропетровську. Наразі активно допомагає пораненим, які прибувають із зони АТО.

Радій Шевченко наголосив, що нагорода, яку він отримав, це найвище звання для будь-якого лікаря України і це оцінка сьогоднішньої ратної праці всієї служби екстреної медицини Дніпропетровської області. «Сьогодні це серйозна оцінка з боку Президента, з боку облдержадміністрації, департаменту охорони здоров'я роботи всієї служби екстреної медичної допомоги Дніпропетровської області. Починаючи з травня цього року область, на жаль, почала свій сумний відлік допомоги тяжкопораненим бійцям, які захищають нашу країну. Служба екстреної медичної допомоги як завжди виявилася на передовій. Ми щодоби транспортуємо поранених солдат. У них є чим нас захищати, а у нас - чим зберегти їх здоров'я. Це 62 % нового транспорту, це повне забезпечення медикаментами та паливом. Ми у всеозброєнні підійшли до цієї ситуації», - зазначив Заслужений лікар України.

Також присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України» Світлані Дудукіній, лікарю Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова . Світлана Олександрівна працює в лікарні Мечникова з самого початку своєї медичної кар'єри, вже 18 років. Сьогодні вона є кандидатом медичних наук, лікарем- анестезіологом вищої категорії, членом Асоціації анестезіологів України в Дніпропетровській області. Вона учасник багатьох науково -практичних конференцій та майстер -класів з міжнародною участю. Має 1 патент на винахід, 2 - на корисну модель. Автор більше 30 друкованих робіт. Ініціатор застосування в Дніпропетровській області декількох альтернативних методів лікування. Нагороджена орденом Української Православної церкви св. Іллі Муромця ІІІ ступеня в 2012 році.

Лясову Володимиру Григоровичу , директору департаменту «АрселорМіттал Кривий Ріг», присвоєно почесне звання «Заслужений металург України» за те, що під його безпосереднім керівництвом успішно проводилась робота з підвищення якості продукції, виконується низка високоефективних проектів, спрямованих на зниження собівартості продукції і зниження частки ручної праці .

За вагомий особистий внесок у розвиток психолого-медико-педагогічної та реабілітаційної допомоги дитячому населенню нашої області було присвоєно почесне звання «Заслужений працівник освіти України» Світлані Васильківській, директору комунального спеціального загальноосвітнього навчально- реабілітаційного закладу «Дніпропетровський обласний методичний психо-медико-педагогічний центр». Вона є ініціатором впровадження діагностично- реабілітаційних технологій та інноваційного досвіду корекційної педагогіки. Завдяки її участі Центр став унікальним в Україні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


лист  (11.09.14 11:28): это таким образом Филатов готовится к выборам?? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті