Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
10:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 22 августа

Криминальная сводка на 22 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

21 серпня до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги з двома рiзаними (ножовими) пораненням грудної клітини було доставлено безробітного, 62-річного громадянина. Потерпілий пояснив лiкарю, що данi тiлеснi ушкодження йому спричинив безробітний, ранiше судимий, 51-річний брат дружини (iнвалiд дитинства 2-ї групи (з дiагнозом психiчний розлад - дебiлiзм, з вадами мови та слуху)). Працівники карного розшуку зловмисника затримали. Зловмисник, 20 серпня о 21.00 знаходячись в нетверезому та психiчно-нестабiльному станi, кухонним ножем нанiс два удари в грудну клiтину потерпілому, пiсля чого з мiсця злочину втiк. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) КК України.


21 серпня до працівників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надiйшло повідомлення про те, що на площадцi мiж 8-м та 9-м поверхами одного із будинків по вул. Калиновій було виявлено труп чоловiка.

Виїздом на мiсце, за вказаною адресою, на пiдлозi з саднами голови та чисельними рiзаними пораненнями обличчя, грудної клiтини i верхніх кiнцiвок було виявлено труп безробітного, 53-річного жителя даного будинку. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину була затримана безробітна, 30-річна спiвмешканка потерпілого.

Зловмисниця 20 серпня о 17.00 пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, на грунтi раптово виниклих неприязних вiдносин, в ходi сварки молотком нанесла декiлька ударiв по головi спiвмешканця, а коли той знепритомнiв, кухонним ножем спричинила чисельні рiзанi поранення обличчя, грудної клiтини i верхнiх кiнцiвок. Вiд отриманих тiлесних ушкоджень чоловік не приходячи до тями помер. Близько 23.00 зловмисниця з метою приховати злочин, витягла труп спiвмешканця на площадку, де й покинула. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


21 серпня до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від 41-річної громадянки надiйшло повідомлення про те, що в одній із квартир вона почула шум, а коли пiшла подивитись побачила, що її сусiду спричинене ножове поранення. Виїздом на мiсце, з ножовим пораненням передплiччя було виявлено труп безробітного, 33-річного громадянина.

Встановлено, що 20 серпня о 20.00 до потерпілого та його безробітної, 27-річної спiвмешканки прийшла їх 37-річна знайома. Після розпиття спиртних напої, мiж співмешканцями виникла сварка на грунтi ревнощiв, в ходi якої жінка кухонним ножем спричинила проникаюче ножове поранення спiвмешканцю.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


21 серпня до працівників Широківського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги до приймального вiддiлення лiкарнi з рiзаною раною черевної порожнини, було доставлено 50-річну громадянку.

Потерпіла пояснила лiкарям, що зазначене тiлесне ушкодження їй спричинив її 65-річний спiвмешканець. Зловмисник розповів правоохоронцям, що о 04.30 знаходячись на кухнi пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, на грунтi ревнощiв, мiж ними виникла сварка, пiд час якої він кухонним ножем, спричинив потерпілій зазначене тiлесне ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


21 серпня до працівників Апостолівського райвідділу міліції звернувся безробітний, 21-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 19 серпня о 05.30 безробітний, ранiше судимий, 32-річний місцевий мешканець проникнувши через вiкно до його будинку та побивши руками по тулубу, заволодiв мобiльним телефоном. Наразі, зловмисник затриманий.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


21 серпня до працівників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 29-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 19.00 за її мiсцем мешкання безробітний, ранiше судимий, 28-річний громадянин шляхом ривка, заволодiв ланцюжок з кулоном iз жовтого металу. Наразі, зловмисник затриманий. За цим фактом ведеться слідство.


21 серпня працівниками СДСБЕЗ Дніпропетровського міського управління було зiбрано матерiал у вiдношеннi завiдуючого амбулаторiєю комунального закладу який, за вирiшення питання щодо видачi листа тимчасової непрацездатностi, вимагав та отримав вiд 19-річної громадянки хабар в сумi 500 гривень та того ж дня від 25-річної громадянки хабар в сумi 700 доларiв США. За цим фактом прокуратурою було порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 368 (одержання хабара) КК України.


21 серпня працівники Дніпропетровського міського управління під час проведення оперативно-розшукових заходів на перехрестi вулиць Горького та Ленiнградської у безробітного, ранiше судимого, 38-річного мiсцевого жителя вилучили сигнально-шумовий пiстолет, калiбру 9 мм,. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


20 серпня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління від чергового лікаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги iз рiзаним (ножовим) пораненням грудної клiтини, було доставлено безробітного, 49-річного громадянина. Потерпілий пояснив лiкарям, що зазначенi тiлеснi ушкодження йому спричинила безробітна, 40-річна спiвмешканка.

Як з’ясувалося, зловмисниця о 16.00 знаходячись за мiсцем спiльного мешкання, пiд час сварки, яка виникла на грунтi ревнощiв, кухонним ножем нанесла один удар в грудну клiтину потерпілого, пiсля чого викликала швидку медичну допомогу.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


20 серпня до працівників Новомосковського міського відділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги у станi алкогольного сп'янiння з вiдкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, та переломом кiсток зводу черепу, було госпiталiзовано безробітного, 30-річного мiсцевого жителя. Встановлено, що 19 серпня о 23.30 знаходячись бiля одного із будинків по вул. Сучкова, потерпілий спiльно з 24-річним чоловіком та 21-річною дівчиною розпивали спиртнi напої. На грунтi раптово виниклих неприязних вiдносин, чоловік та жінка руками та ногами побили потерпілого спричинивши останньому зазначенi тiлеснi ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


За розбiйний напад на 46-річного громадянина, що мав мiсце 11 липня працівниками Красногвардійського райвідділу міліції був затриманий безробітний, 20-річний молодик. Частину викраденого: гаманець, окуляри та паспорт потерпiлого - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


За пограбування 30-річної громадянки, що мало мiсце 24 липня працівниками Павлоградського міського відділу міліції був затриманий безробітний, раніше судимий, 19-річний молодик. Частину викраденого - сумочку з паспортом, ключами від квартири, косметичкою - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 (грабіж) КК України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (25)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті