Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
01:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Впервые в Днепропетровске! Концерт David Brown - "BRAZZAVILLE"

Впервые в Днепропетровске! Концерт David Brown -
Мистецька аґенція Арт-Вертеп та команда клубу Mastershmidt представляють!

Барселонський мачо, спекотний романтик, лицар на білому коні, улюбленець молоді - Девід Браун, ватажок дивовижної краси групи Brazzaville, знову прибуває до України. Його бурхливий роман з Росією справив на світло кавер-версію «Зірки на ім'я сонце» та спільний трек з місцевою групою Minerva - але як справжній громадянин світу, Браун не обмежується прихильністю лише до однієї країни.

Зараз Девід в Україні і можливо на світ з`явиться український хіт від BRAZZAVILLE.

Браззавіль, Стамбул, Москва, Дніпропетровськ - для нього все одно, і скрізь він бажаний гість.

Створений в 1998 році у Лос-Анджелесі Девідом Брауном, Brazzaville ніколи не залишався на одному місці дуже довго – у вічному русі концертних турів знаходиться сама гурт, і у вічній зміні різних ритмів і мелодій зі всього світу – їх музика.

Їх життя настільки ж насичене, наскільки безпосередньо відношення до нього, і мудрості в їх піснях рівно стільки ж, скільки і наївності. Це щоденники вічного мандрівника. Власне, саме це обуславліваєт різноманітність стилів, намішаних в їх композиціях. Солодко-мелодійна і меланхолійно-еротична, музика Brazzaville оп'яняє так само легко і приємно, як хороше вино. Бадьорі електричні і ненав'язливі акустичні гітари, сумне піаніно, акордеон, духові інструменти всіх мастей – від флейти до труби – і вкрадливий бас, пріджазованнє соло на хаммонде, екзотична перкуссия і, звичайно ж, чарівливий, низький, з хрипотою вокал Девіда Брауна.

Якби існувала американська боса-нова – це були б Brazzaville. Глибокі, темні, заразливі, з бразільським ароматом баси зливаються з поетичним і безумовно "made-in-the-USA." текстом пісень Брауна. У музиці Brazzaville відчувається вплив Південної Америки і Далекого Сходу, Джоржа Бена і The Clash, а їх власний звук порівнюють із звучанням Лі Хейзелвуда і Девіда Силвіана.

Це «світова музика» в дійсному сенсі слова, оскільки є ідеальним саундтреком для подорожей, кожна пісня це і є розповідь про подорож команди Brazzaville під буттям на чолі її беззмінного капітана Девіда Брауна. Не потрібно бути знавцем психологічних тонкощів, щоб зрозуміти: гурт Brazziville – закінчені романтики, і прослухування всіх альбомів команди лише підтверджує цей діагноз.

Мрія творця і соліста Brazzaville Девіда Брауна – відправитися до портових міст світу на вантажному судні, повному популярних гуртiв, музикантів, танцюристів, кіношників, художників, письменників, філософів і експериментальних композиторів. Судно повинне відправитися з Нью-Йорка і протягом 1,5 років плавати довкола земної кулі, зупинятися і владнувати шоу, подібне до фестивалю Lollapalooza в портових містах світу.

20 ЛИСТОПАДА 20:00

Клуб ДК (вул. Гопнер, 4-а, 2-й поверх, театральна зала)
140 грн - передпродаж, 180 - в день концерту

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Языковед  (19.11.10 13:22): Да пох, что на английском - он понятен, это не проблема... просто паренек... ммм... скажем так, у нас во дворах пацанчики примерно так же шпилят на гитарках и поют. Так что, пойти можно, просто если скучно дома сидеть. Ответить | С цитатой
Бред Зрителя  (17.11.10 11:04): в, думаю, это всего лишь модное веяние, в смысле - мы же стремимся в ЕС... А Английский язык знать нужно, так как в Европе, почти все, свободно на нем разговаривают. Ответить | С цитатой
Колонист  (16.11.10 13:54): Во все времена в колониях всегда использовали язык государства захватчика, что бы будущее поколение рабов могло понимать команды хозяев без переводчиков))) Ответить | С цитатой
тулуп и борода  (12.11.10 22:44): Песня про Дашу Ковальчук? Ответить | С цитатой
в  (12.11.10 18:27): а вот я хочу получить ответ на мой вопрос мы живём в украине в днепропетровске пожалуста обратите внимание как называються магазины да и не только всё на англ или не понятно на каком языке врятли гдето в америке или в германии немцу или американцу прийдёт в голову писать на русском языке назв своей фирмы или магазина Ответить | С цитатой
коля  (12.11.10 17:04): фуфло Ответить | С цитатой
Chyzh  (12.11.10 14:08): А это очень хорошая новость! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте