Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
07:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 17 сентября

Криминальная хроника на 17 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

11 вересня п. р. близько 13.00 співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по пр. Героїв в м. Дніпропетровськ, у непрацюючого, 37-річного місцевого мешканця було вилучено пакунок з психотропною речовиною «Метамфетамін – гідрохлорид», сухою вагою 0,19 гр. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

16 вересня п. р. о 17.25 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Павлоградського міського відділу міліції в с. Привовчанське біля мосту через р. Вовча у непрацюючого, раніше судимого, 29-річного мешканця м. Павлоград був вилучений саморобний вибуховий пристрій, виготовлений з вибухової речовини «Амінол», вагою 150 гр., а також електродетонатор, два дроти та батарейки. Наразі, вилучений пристрій направлений до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження. За даним фактом, слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

16 вересня п. р. о 20.30 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Дніпропетровській області спільно зі співробітниками ВДАІ по обслуговуванню м. Кривий Ріг біля одного із будинків по вул. Дніпропетровське шосе в м. Кривий Ріг у непрацюючого, раніше судимого, 26-річного місцевого мешканця був вилучений поліетиленовий пакет з наркотичною речовиною «Маріхуана», вагою 2 кг. Як пояснив затриманий, речовину він привіз з Кіровоградської області з метою подальшого збуту. Наразі вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За даним фактом, слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте