Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
18:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Электромеханик погиб, ремонтируя холодильное оборудование

Электромеханик погиб, ремонтируя холодильное оборудование
Інспекторами теруправління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області створено комісію з розслідування нещасного випадку, в результаті якого смертельні травми від ураження електричним струмом отримав електромеханік холодильного обладнання ПП «Техмонтаж» – працівник 1944 р.народження.

Нещасний випадок стався у Дніпропетровську на території одного з продовольчих магазинів, що належать до мережі ТОВ «Алікон Маркет», де два працівники приватного підприємства «Техмонтаж» здійснювали налагодження та пуск компресора холодильного устаткування.

Остаточні обставини та причини випадку з`ясовуються.

Територіальне управління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області продовжує нагадувати керівникам та працівникам усіх підприємств регіону про дотримання вимог охорони праці, які забезпечують збереження життя і здоров`я в процесі трудової діяльності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


К.Прутков  (18.08.10 15:38): strannik, зришь в корень! Відповісти | З цитатою
strannik  (18.08.10 15:08): Ребяты, вы вообще то внимательней перечитайте статью. Погиб работник приватного підприємства «Техмонтаж», он не работник АЛИКОНА, а только сервисник. Жаль мужика, но правила безопасной эксплуатации еще никто не отменял... Будьте осторожны с электричеством, оно ошибок не прощает. Відповісти | З цитатою
Потребитель  (18.08.10 13:24): А я и говорю что антисанитария есть. Вы видели хоть раз как там фарш замешуют и курей разделывают?? А я видела. Просто на рвоту тянет от зрелища в каких условиях это делается. А был случай когда в нетрезвом состоянии работник делавший замес всякой бодяги для того что бы обработать филе для лучшего вида и массы взял и вырвал бедняга прямо в ведро с замесом и продолжал обрабатывать феле. Его оштрафовали и на этом всё. Вот вам и АЛИКОН. Там везде просрочта и антисанитария. Відповісти | З цитатою
ру  (18.08.10 12:45): Потребитель, антисанитария - это грязь, микробы и т.п. "Антисанитарии нет никакой" - это значит, что ничего плохого нету, и всё в магазине в порядке.
хотя, вообще-то тут речь не о санитарии, а об электробезопасности. ситуация из серии: "Не влезай - убъет" или "Не включать - работают люди". вот кто что нарушил при работе с электричеством - и должны выяснить.
Відповісти | З цитатою
МИП  (18.08.10 11:55): Потребитель, Если нет антисанитарии значит все в порядке и можете "скупляться"
А человека очень жалко.
Госгорпромнадзор! Меньше берите откатов, не придирайтесь к мелочам (типа всяких бумаг), а больше обращайте внимание на состояние техники.
Відповісти | З цитатою
Антон  (18.08.10 11:13): Этот Аликон на Клочко 6 находится, это в суботу случилось как раз шол мимо неприятная картина, скорая поздно приехала хотя и больница недалеко. Відповісти | З цитатою
Вика  (18.08.10 10:05): Аликон на Рабочей-полный отстой... Відповісти | З цитатою
Потребитель  (18.08.10 09:54): В прод.маркетах АЛИКОН всегда кучи просроченого товара.пару раз скуплялись там и на этом всё закончилось. Антисанитарии нет никакой. Одним словом кошмар. Неудивительно что человека там грохнуло. Відповісти | З цитатою
АЛИКОН  (18.08.10 09:32): Я когда то работал в сети АЛИКОН МАРКЕТ. У них вообще всё через одно место. Как в магазинах так и на офисе. Нет ни порядка ни контроля. Я вообще удивляюсь как они еще работают. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті