Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
05:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Левобережном жилмассиве заложен новый парк

На Левобережном жилмассиве заложен новый парк
19 квітня Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський на брифінгу у виконкомі міської ради поінформував про закладення на лівобережному житловому масиві міста нового парку.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», новій зеленій зоні надано назву Парк Щастя, розташований парк на території близько 2 га.

Участь у висадці дерев майбутнього Парку щастя взяли посадові особи виконавчих органів місцевого самоврядування, група депутатів міської ради та мешканці навколишніх житлових будинків житлового масиву.

За словами Ярослава Корчевського, згодом у парку будуть прокладені благоустроєні доріжки, налагоджене зовнішнє освітлення, розташовані дитячі та спортивні майданчики.

Передбачається, що нові дерева тут висаджуватимуть мешканці міста за нагоди урочистих подій: випускних вечорів у навчальних закладах, укладання шлюбів, визначних ювілейних дат.

Довідка: Рішення про забудову лівобережного житлового масиву прийнято Радою Міністрів СРСР у 1969 році за для відселення городян з екологічно забруднених промислових районів міста. Наприкінці грудня 1969 року було розпочато роботи з намивання піску для забудови масиву, і вже через п’ять років введено в експлуатацію перший 9-поверховий будинок. За період забудови житлового масиву з кар’єрів видобуто 35 млн кубометрів піску, на місці кар’єру поблизу Єлизаветівки (Петриківський район) виникло Голубе озеро. Наразі на лівобережному житловому масиві розташовано 252 житлових будинків, де мешкають близько 80 тис. городян, 9 загальноосвітніх шкіл, поліклініка, станція швидкої медичної допомоги, кіноконцертний комплекс «Мир», 3 ринки, районний відділ міліції, 3 православних церкви. У 8-и мікрорайонах лівобережного житлового масиву функціонує розгалужена торговельно-побутова мережа.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Злой  (21.04.10 14:01): А парк то где будет, в воображении Корчевского? Ответить | С цитатой
Злой  (21.04.10 13:46): "Рішення про забудову лівобережного житлового масиву прийнято Радою Міністрів СРСР у 1969 році за для відселення городян з екологічно забруднених промислових районів міста..." Правый сочувствую... Ответить | С цитатой
Злой  (21.04.10 13:43): Левый РУЛИТ однозначно, всем жителям Олимпийской деревни респект !!! ;))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте