Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
09:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
12-го січня 2010 року у Дніпропетровській області сталося 3 пожежі, дві з них - у самому Дніпропетровську.

Причинами виникнення загорянь стало необережне поводження з вогнем, коротке замикання в електромережі та підпал.

Збитки від вогню склали 55 тисяч гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано від вогню матеріальні цінності на суму 160 тисяч гривень.

Минулої доби на пожежах в області жодна людина не постраждала.

Окрім пожеж, у регіоні зареєстровані й інші надзвичайні події.

Так, у Канівському кар’єрі, що належить ВАТ «Північний ГЗК» і розташований у Тернівському районі Кривого Рогу, стався нещасний випадок з електрослюсарем. Чоловік. 1959 року народження, під час обслуговування лінії електропередач отримав ураження електричним струмом та впав з висоти 9 метрів. Постраждалого одразу каретою «Швидкої» забрали до лікарні, але по дорозі до медичного закладу працівник помер від отриманих травм.

У 2 метрах від берега річки Інгулець, що в смт. Широке Широківського району області, у воді було виявлено тіло невідомої жінки віком приблизно 50-55 років. Співробітники пожежно-рятувального підрозділу отримали повідомлення про нещасний випадок від чергового РВ МВС. МНСники вирушили на місце події і за допомогою спеціальної мотузки вилучили тіло загиблої жінки без слідів насильницької смерті.

На перехресті вулиць Дніпровської та Луганської, що в місті Павлоград, автошляхом Київ-Луганськ-Ізварино через міст рухався вантажний автомобіль марки «РЕНО МАГНУМ» з напівпричепом. За кремом вантажівки був чоловік, 1957 року народження, який не зміг упоратись з керуванням авто, з’їхав з мосту і впав на берег річки Вовча, пошкодивши 15 метрів перил конструкції мосту. Пізніше з’ясувалось, що у вантажівці перевозили напої у пластикових ємностях. Внаслідок аварії постраждав водій автомобіля, який із струсом мозку та чисельними забоями був госпіталізований до хірургічного відділення Павлоградської ЦМЛ № 4. Затримки руху транспорту під час виникнення надзвичайної події не було.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте