Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
12:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську пройде тиждень фінського кіно

У дніпропетровському кінотеатрі «Родина» з 22 по 26 вересня пройде тиждень фінського кіно. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила прес-секретар ООО «Артхаус Трафік» Юлія Сердюкова.

За інформацією Юлії Сердюкової, дніпропетровським глядачам будуть показані картини «Країна кохання» (режисер Ілкка Ванне), «Проти вітру» (режисер Іоханна Вуоксенмаа), «Погані хлопці» (режисер Алексі Мякеля), «Собачий педикюр» (режисер Маркку Полонен), «Наречена з сьомого неба» (режисер Маркку Лехмускалмо).

Як повідомила Юлія Сердюкова, тижні фінського кіно також проводяться інших містах України. Зокрема, у Києві (12-17 вересня), Харкові (12-16), Львові (17-21), Запоріжжі (20-24) та в Одесі (25-29).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте