Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 06 червня 2024
01:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затримано та взято під варту громадянина Республіки Узбекистан, який перебував у міжнародному розшуку

У Дніпрі затримано та взято під варту громадянина Республіки Узбекистан, який перебував у міжнародному розшуку

Дніпропетровською обласною прокуратурою вжито заходів до затримання та застосування тимчасового арешту до громадянина іноземної держави, який вчинив злочин за межами України та перебуває у міжнародному розшуку, за ініціативою компетентних органів Республіки Узбекистан.

Так, ухвалою Індустріального районного суду м. Дніпро задоволено клопотання керівника Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра та застосовано до громадянина Республіки Узбекистан тимчасовий арешт (тримання під вартою) строком до 40 діб до надходження запиту про видачу.

Зокрема, 30-річний іноземець перебував у міжнародному розшуку каналами Інтерполу за організацію (за попередньою змовою з іншими особами) незаконної діяльності з продажу крипто-активів на території Республіки Узбекистан та заволодіння шляхом обману (шахрайство в особливо великому розмірі) грошовими коштами потерпілих у сумі майже 200 тисяч доларів США.

Наразі від Офісу Генерального прокурора очікується офіційний запит компетентного органу Республіки Узбекистан про видачу (екстрадицію) вищезазначеної особи.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Жанна  (30.09.21 23:28): жаль пацана, что так глупо спалился :( Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті