Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
10:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Президент України відзначив Державними преміями шістьох вчених із Дніпропетровської області

Президент України відзначив Державними преміями шістьох вчених із Дніпропетровської області

Президент України Володимир Зеленський призначив Державні премії в галузі науки і техніки за 2020 рік. Нагороди отримають 79 вчених за досягнення у різних галузях. Серед лауреатів – шість науковців із Дніпропетровщини.

Вченим області присуджено державну грошову винагороду. Президентські премії отримають шестеро мешканців регіону, які брали участь в колективних дослідженнях. Більшість за розробку у гірничо-видобувній галузі. Лауреати вивчали екотехнології видобутку залізної руди на шахтах України.

Державну премію присудили ректорові Криворізького національного університету Миколі Ступніку, завідувачеві кафедри Українського державного хіміко-технологічного університету Ігорю Коваленку, генеральному директорові Центрального гірничо-збагачувального комбінату Дмитру Шевчику, радникові операційного директора компанії «Метінвест Холдинг» Михайлу Короленку, директорові підприємства «НТТ Технотрон» Валерію Небогіну.

Відзначили й доктора медичних наук, генерального директора Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергія Риженка. За дослідження медицини катастроф в умовах бойових дій.

Розмір Державної премії – 300 тис грн. Кошти розподілять між учасниками відзначеної колективної наукової роботи. Загалом обрали десять кращих досліджень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ку  (14.01.21 18:01): Это чудо любит раздавать награды всем подряд !
Например я бы раздавало бы награды и деньги налево и направо но при одном условии если я приму Канабис !
А если я приму канабис то я буду раздавать всем героя Украины и ордена кому ни попало!
Потому шо я канабис-президент!!!
Гы гы !!!
Відповісти | З цитатою
Александр  (14.01.21 17:56): "пРезидент". . кого? или чего? он уже давно не мой и большинства Украинцев, какой страны и нации - догадайтесь сами.. Відповісти | З цитатою
Гость  (14.01.21 14:19): Большая палата ЕСПЧ большинством голосов признала частично приемлемой жалобу Киева на то, что Россия "несет ответственность за административную практику, представляющую собой многочисленные нарушения Европейской конвенции по правам человека в Крыму". В то же время другие обвинения — в частности, в убийствах мирных граждан, задержании и запугивании журналистов, дискриминации этнических украинцев и политически мотивированном уголовном преследовании — судьи сочли недоказанными. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті