Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громадянина, який ймовірно причетний до викрадення значної суми грошей з автомобіля, затримали патрульні

Громадянина, який ймовірно причетний до викрадення значної суми грошей з автомобіля, затримали патрульні

6 червня, близько 15-ї години по спецлінії 102 повідомили про крадіжку на території однієї з АЗС. Невідомий відкрив автомобіль KIA, заволодів грошовими коштами у розмірі 57 тисяч гривень та документами заявника.

Вартовим порядку оперативно вдалося хронологію подій за допомогою встановлених поряд відеокамер. Коли потерпілий знімав кошти в банкоматі, до його автівки під'їхали невідомі на Mitsubishi Outlander та провели певні маніпуляції за допомогою пристрою. Після чого, на автозаправній станції, коли чоловік перебував в маркеті, невідомий підійшов та відкрив дверцята автівки, не зважаючи на сигналізацію, та викрав вищезгадані речі.

За допомогою камер «Безпечне місто» патрульні встановили номерні знаки Mitsubishi Outlander, в якому перебували особи, ймовірно причепні до крадіжки.

Вже наступного ранку, на вулиці Телевізійна, патрульним вдалося виявити вищезгаданий автомобіль і зупинити.

Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, а водія автомобіля доставили до Соборного відділку поліції для з'ясування усіх обставин цієї події.



Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (07.06.19 22:11): ага да да, вечером похитил деньги - а утром припарковался напротив академии МВД )) зовите Станиславского Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті