Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам’янський міський голова візьме активну участь у Тижні довкілля

Кам’янський міський голова візьме активну участь у Тижні довкілля

Міський голова Андрій Білоусов та його заступники візьмуть активну участь у заходах, приурочених до Тижня довкілля, який проходитиме в Кам’янському із 3 по 8 квітня.

Організатором Тижня довкілля виступає управління екології та природних ресурсів міської ради. До участі в акції запрошуються трудові колективи підприємств, установ та організацій різних форм власності, представники громадських організацій, мешканці Кам’янського. Заключним етапом екологічної акції стане проведення 8 квітня суботника з благоустрою міста.

3 квітня о 10.00 за участю міського голови пройде відкриття заходу «Тиждень довкілля» на майдані Петра Калнишевського та висадження «Алеї спортивних династій міста», об 11.00 – благоустрій та озеленення території Палацу культури імені Горького. Опівдні на Лівобережжі розпочнеться впорядкування території дошкільного відділення ліцею нових інформаційних технологій, о 13.00 – території середньої школи №25.

4 квітня о 10.00 у Лівобережному парку пройде екологічна акція «Молодь міста – за чисте довкілля!». О цій же годині в навчально-виховному комплексі №25 «Волошка» відбудеться презентація екологічного проекту «Доля планети – в наших руках» дитячого театру моди «Авангард». О 12.00 стартують роботи з озеленення території міської лікарні №9, о 14.00 – лікарні №7.

5 квітня о 14.00 розпочнеться озеленення та благоустрій території біля пам’ятника «Воїнам-інтернаціоналістам», 6 квітня о 10.00 – території селища Карнаухівка. Також 6 квітня о 12.00 в енергетичному технікумі пройде міський екологічний фестиваль «Місто – чисте довкілля».

8 квітня о 9.00 розпочнеться загальноміський суботник із благоустрою території Кам’янського із залученням трудових колективів підприємств, установ та громадських організацій. Цього дня міський голова візьме участь в озелененні та благоустрої зеленої зони в районі станції Баглій, впорядкуванні скверу по проспекту Свободи від майдану Героїв до пам’ятника «Прометей».

Підсумки Тижня довкілля буде підбито в ході екологічного фестивалю, який пройде 8 квітня на території Лівобережного парку та стане завершальною подією екологічної акції. Тут також відбудеться висадка дерев та кущів, буде організовано конкурс дитячого малюнку на асфальті «Мій голос я віддаю на захист природи», майстер-клас виробів із природних матеріалів «Творимо красу своїми руками». Пройде екологічна естафета «Веселі старти» та показові виступи велосипедистів. У парку діятимуть виставки малюнків і плакатів на екологічну тематику, дитячих робіт, виконаних із природного матеріалу та відходів. Переможцям конкурсів та спортивних змагань буде вручено нагороди.

Управління екології та природних ресурсів міської ради звертається до мешканців Кам’янського з проханням підтримати акцію і долучитися до озеленення та прибирання території міста. Із пропозиціями щодо участі можна звертатися за адресою: вулиця Москворецька, 19 або за телефоном: 3-35-54.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті