Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам`янський міський голова зустрівся з учнями 8-ї школи

Кам`янський міський голова зустрівся з учнями 8-ї школи

5 грудня міський голова Андрій Білоусов зустрівся з учнями 10-11 класів середньої загальноосвітньої школи № 8.

Ініціаторами зустрічі були самі школярі. Прочитавши на офіційному сайті міської ради інформацію про його зустріч з учнями 28-ї школи, яка пройшла напередодні, діти запросили Андрія Білоусова до свого навчального закладу.

Спілкування проходило в теплій дружній атмосфері. Старшокласники провели для міського голови презентацію своєї школи. Голова шкільного парламенту Юлія розповіла про основні напрями діяльності школи, про майбутні перспективи та творчі здобутки учнів.

Далі зустріч перейшла у формат питання – відповідь. Школярі ставили Андрію Білоусову багато запитань. Головним чином, молодих людей хвилювали теми реалізації молодіжних програм, дозвілля і працевлаштування. Учні демонстрували свою обізнаність в питаннях життєдіяльності рідного міста. Вони дякували міському голові за організацію грандіозної розважальної програми на майбутні новорічні свята, відзначали позитивні зміни, які відбулися у Кам'янському за цей рік. Дуже порадували дітей плани Андрія Білоусова щодо масштабної реконструкції міського парку культури і відпочинку. Після змін, які передбачає цей проект, центральний парк отримає абсолютно новий вигляд і стане одним із кращих в Україні.

Наприкінці зустрічі школярі звернулися до міського голови з проханням допомогти з переоснащенням комп'ютерного класу, адже моделі шкільних комп'ютерів вже давно застаріли. Андрій Білоусов пообіцяв вже найближчим часом допомогти дітям у вирішенні цієї проблеми.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті