Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Робоча група громадської ради при МВС по Дніпропетровській області розпочала свою роботу

Робоча група громадської ради при МВС по Дніпропетровській області розпочала свою роботу

5 грудня в Головному управлінні НП в Дніпропетровської області відбулося перше засідання робочої групи по Дніпропетровській області новоствореної Громадської ради при МВС України.

В засіданні взяв участь начальник Головного управління НП в Дніпропетровській області генерал поліції третього рангу Ігор Репешко.

На зустрічі були присутні представники підрозділів Національної поліції України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Державної міграційної служби України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Сервісного центру МВС України.

В ході засідання було обрано Голову робочої групи та секретаря. Ним, відповідно, стали Юрій Прокоф’ев та Вероніка Коміссар.

Окрім цього члени робочої групи прийняли рішення створити три підгрупи за напрямками роботи, а саме: взаємодія громадськості та правоохоронних органів; протидія корупції та законотворчі ініціативи.

За словами начальника ГУНП в Дніпропетровській області Ігоря Репешко найголовніше, аби така співпраця допомогла налагодити конструктивну співпрацю між підрозділами системи МВС та громадськістю.

Новообраний Голова повідомив, що наступне засідання робочої групи відбудеться 21 грудня де і будуть розглядатися вже перші пропозиції та доробки до такої співпраці.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Аваков  (06.12.16 09:31): Нет слов. Чем вы там заняты??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті