Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У місті продовжуються роботи з ліквідації наслідків пожежі в районі Баловки Дніпропетровського району

У місті продовжуються роботи з ліквідації наслідків пожежі в районі Баловки Дніпропетровського району
9 жовтня о 7:30 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про горіння очерету в районі населеного пункту Баловка Дніпропетровського району. Площа займання сухостою склала близько 50 га.

Пожежно-рятувальними підрозділами ГУ ДСНС у Дніпропетровській області проводяться роботи щодо гасіння верхнього та нижнього слоїв посохлої болотяної місцевості. Робота з ліквідації займання ускладнюється тим, що горіння сухостою розповсюдилось на кореневу систему очерету, внаслідок чого вогонь може поширюватись як від 50 см так і до 2 метрів в глибину.

9 жовтня о 16:30 пожежа була локалізована. Наразі тривають роботи з її ліквідації, керування якими проходить під особистим контролем начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області генерал-майора служби цивільного захисту Ігоря Романюка. Ним прийнято рішення затопити територію займання очерету водою для того, щоб загасити безпосередньо підземну пожежу, яка на теперішній час продовжується на даній території.

Таке підземне горіння сухостою не лише створює небезпеку для навколишнього населення, але й провокує задимлення території, яка простягається поруч з автомобільною трасою державного рівня. Проте боротьба з даним типом займання та затоплення території може тривати близько тижня та потребує значних матеріальних ресурсів.

«Важливим завданням на сьогодні є видалення задимлення та смороду, який заважає місцевому населенню, прилеглим населеним пунктам та руху автотранспорту. Для гасіння окремих осередків пожежі, сформовано зведений загін у складі 21 срівробітника та 8 одиниць техніки ГУ ДСНС у Дніпропетровській області»,- зазначив з місця події Ігор Романюк.

Додатково на місці чергують співробітники ДАІ ГУ МВС у Дніпропетровській області, які готові у разі необхідності здійснювати у нічний час перекриття ділянки автошляху та перенаправлення автотранспорту по іншому маршруту з метою уникнення ДТП.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Укроп  (22.10.14 11:08): Если бы не Путин такого безобразия бы не было! Відповісти | З цитатою
груз  (21.10.14 21:54): у камыша уже корни на два метра выросли в глубину и в сухой почве впридачу. что ещё придумаете для слива бабла? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті