Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині знайшли артснаряди, мінометну міну та авіаційну бомбу

На Дніпропетровщині знайшли артснаряди, мінометну міну та авіаційну бомбу

17-го травня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області чотири рази залучались до робіт зі знищення застарілих вибухонебезпечних предметів на території Дніпропетровської області.

17-го травня о 11:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Криничанському районі, 1,5 км на схід від села Українка (відкрита територія), під час пошуку металобрухту громадянин знайшов предмет схожий на застарілий артилерійський снаряд АС-76 мм, у кількості 1 одиниця.

В цей самий час, у Павлоградському районі, 2,5 км на схід від міста Павлоград, під час пошуку металобрухту чоловік виявив застарілу мінометну міну ММ-82 мм, у кількості 1 одиниця.

У Софіївському районі, 2 км на південний захід від села Любимівка (у полі), під час польових робіт громадянин виявив застарілий артилерійський снаряд АС-76мм, у кількості 1 одиниця.

Цього ж дня, також, у Софіївському районі, 500 метрів на північ від села Петрове (у полі), під час польових робіт чоловік виявив застарілу авіаційну бомбу АО-10, у кількості 1 одиниця.

Відділеннями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знищено шляхом контрольованого підриву.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті