Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Польща продовжує приймати поранених та дітей зі сходу України на реабілітацію та оздоровлення

Польща продовжує приймати поранених та дітей зі сходу України на реабілітацію та оздоровлення
Польща продовжує приймати поранених та дітей зі сходу України на реабілітацію та оздоровлення Про це стало відомо з результатів робочого візиту до Польщі голови Дніпропетровської обласної ради.

На початку року на реабілітацію до Польщі відправиться ще одна група дніпропетровських військовослужбовців - близько 40 чоловік, які протягом місяця зможуть оздоровитися на курорті Льондек-Здруй.

«Перша група військовослужбовців, які майже місяць знаходилися у здравницях Нижньої Сілезії, отримала від польських лікарів дійсно істотну допомогу – і медичну, і психологічну. При цьому лікарні Дніпропетровського регіону продовжують приймати поранених, і хлопцям треба забезпечити належну реабілітацію. Тому допомога польської сторони буде для нас дуже вчасною і важливою», - підкреслив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Крім реабілітації поранених Польща може забезпечити оздоровлення для дітей з сімей, які постраждали від бойових дій на сході країни.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті