Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
12:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 14 октября

Криминальная сводка на 14 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14.10.2013 до Павлоградського міського відділу надійшов рапорт спiвробiтника служби дільничних інспекторів міліції про те, що о 23.00 в дитячому парку був помічений факт відкритого заволодiння майном, а саме чоловічої куртки. Зловмисника затримано. На місці було встановлено, що один з чоловіків 1978 р.н. під час бiйки з іншим чоловіком 1971 р.н. заволодів його шкіряною курточкою з мобільним телефоном. Чоловіка доставили до міського відділу міліції та опитали. Викрадене вилучено. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

14.10.2013 в ходi проведення досудового слiдства по кримінальному провадженню, внесеному до ЄРДР за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) встановлено, що непрацюючий ранiше судимий чоловік 1988 р.н., 17.07.2013 о 17.40 проник на територiю дробiльно-транспортного комплексу одного з комбінатів м. Кривий Ріг, де шляхом вiльного доступу через незачиненi дверi викрав 2 секцiї огорожi. Викрадене вилучено. Слідчий відділ Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління вніс до ЄРДР вiдомостi за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 8 років.

14.10.2013 о 20.20 до Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулась жінка 1972 р.н., яка повідомила, що о 15.00 в пiд’їздi її будинку, двоє невiдомих вирвали косметичку з мобiльним телефоном та гроші 30 грн., у її неповнолiтньої доньки 2002 р.н., ученицi 5-го класу. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» встановленi малолiтнi учні 2001 р.н. Слідчий відділ вніс до ЄРДР вiдомостi за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж) Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від 4 до 6 років.

14.10.2013 о 18.05 до Днiпропетровського міського управління по телефону 102 звернувся непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1981 р.н., який повідомив, що о 18.00 пiд час розпиття спиртних напоїв на територiї дитячого садку iз знайомим непрацюючим ранiше судимим чоловіком 1989 р.н. Останнiй під загрозою застосування фiзичної сили, вiдкрито заволодiв мобiльним телефоном. Чоловіка затримали та доставили до райвідділу. Слідчий відділ вніс до ЄРДР відомості за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

За грабiж майна у неповнолiтнього хлопця 1996 р.н., що мав мiсце 05.09.2013, затриманий розшукуваний непрацюючий чоловік 1983 р.н. У нього вилучено викрадений мобiльний телефон. Слідчий відділ Жовтоводського райвідділу міліції вніс до ЄРДР відомості за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

За грабiж майна у чоловіка 1979 р.н., що мав мiсце 11.10.2013, встановлений та опитаний непрацюючий чоловік 1974 р.н. У нього вилучено частину викраденого. Слідчий відділ Солонянського райвідділу міліції вніс до ЄРДР вiдомостi за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж) Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте