Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
18:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Пропаганда української культури працює на зміцнення єдності країни – радник Президента України

Пропаганда української культури працює на зміцнення єдності країни – радник Президента України
На Дніпропетровщині з робочим візитом перебуває радник Президента України Володимир Зубанов.

У рамках візиту він прочитав лекцію для студентів спеціальностей «Політологія» та «Історія» Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара, відвідав Дніпропетровський дитячий будинок-інтернат та провів зустріч з працівникам Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Звертаючись до присутніх студентів Володимир Зубанов відзначив, що під керівництвом Президента України Віктора Януковича в країні реалізуються нові Соціальні Ініціативи, Національний план дій, проводяться системні реформи у всіх сферах життя суспільства. «Сьогодні одне з головних завдань - це об’єднати українців, незалежно де б вони не жили. На цьому підґрунті наш Президент будує державну політику», - сказав Володимир Зубанов. Радник Президента України підкреслив, що під час спілкування громадяни найбільше цікавляться Соціальними ініціативами, питаннями соціального захисту населення та подальшим розвитком економіки. «Вирішення цих питань залежить від того, чи зможемо ми, українці, об’єднати зусилля та досягти мети, яку ми самі перед собою поставимо. Якщо ми знаємо свою історію, якщо розуміємо, що ми один народ – треба об’єднуватися і разом розбудовувати нашу країну», наголосив Володимир Зубанов.

На думку радника Президента, важливим чинником, що впливає на зміцнення єдності країни, є гуманітарна сфера та розвиток єдиного культурного простору в масштабах країни. Саме тому влада ініціює загальнонаціональні проекти культурного та освітнього напрямку. В якості прикладу він навів проект «Україна славетна» та національний портал інтернет-телебачення, яке розкаже про історію та культуру українського народу.

«З 21 жовтня, ми запускаємо загальнонаціональний інтернет-портал, інтернет-телебачення, темою якого буде культура і історія українського народу. Це дозволить залучити кожного громадянина до цієї роботи – вивчати історію свого села, своєї родини, свого краю, області, України в цілому», - сказав радник Президента України.

Студенти та викладачі Дніпропетровського національного університет теж можуть долучитися до реалізації цього проекту - надавати курсові, дипломні та різноманітні наукові роботи.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Свой  (03.10.13 09:01): Идет прямой геноцид и уничтожение всего,что еще осталось от украинской культуры Ответить | С цитатой
Дід Піхто (укр)  (02.10.13 14:59): Нема дітоньки ні культури, ні єдності - одні радники, хай йому грець! І в яку позу не став цю країну - Камасутра виходить! Ответить | С цитатой
ОЛОЛОТРОЛОЛО  (02.10.13 13:09): ))) Ответить | С цитатой
Сема  (02.10.13 12:23): Пропагандисты украинской культуры ***... Табачники и Колесниченки, Гепы и Допы. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте