Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
16:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 18 июля

Криминальная сводка на 18 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 липня до Василькiвського райвідділу міліції за фактом спричинення тяжких тiлесних ушкоджень непрацюючому мiсцевому жителю 1963 р.н., який 16.07.2013 о 10.00 у хiрургiчному вiддiленнi помер. Працівниками міліції встановлено що 12.07.2013 о 22.00 потерпiлий, зайшов на подвiр'я свого сусiда, непрацюючого чоловіка 1976 р.н., де мiж ними сталась сварка, яка переросла у бiйку, в ходi якої, сусід руками та ногами побив потерпілого пiсля чого останнiй пiшов додому. Зловмисник – затриманий. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

17 липня до Криничанського райвідділу міліції вiд громадян надiйшло повiдомлення, що у с. Биково, знайдено тіло жiнки. Працівниками міліції встановлено тіло безробітної жінки 1961 р.н. із забиттям обличчя. За скоєння злочину працiвниками сектору карного розшуку встановлений та затриманий син потерпiлої, непрацюючий чоловік 1992 р.н., який 16.07.2013 о 21.00 знаходячись на подвiр'ї домоволодiння, пiсля спільного розпиття спиртних напоїв з матiр'ю, в ходi раптово виниклої сварки, руками побив потерпiлу по головi та тулубу. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

17 липня до Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась жінка 1957 р.н. Заявниця повідомила про те, що 16.07.2013 о 23.20 коли вона сидiла на лавцi та розмоляляла по телефону у скверi по ул. Мусоргського невiдомий побивши руками по обличчю з руки вiдкрито заволодiв мобiльним телефоном. Сума збитку склала - 4 тис. 444 грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1979 р.н. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

17 липня до Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1981 р. н. Заявник повідомив про те, що о 17.15 коли вiн йшов в магазин на зупинцi громадського транспорту по вул. Г.Сталiнграда невiдомий побивши руками по тулубу, заволодiв сумкою, з мобiльним телефоном та грошима 1 тис. грн. Сума збитку склала 1 тис 650грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1982 р.н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Працівниками Нiкопольского міського відділу міліції за грабiж у жінки 1961 р.н., який мав мiсце 29.06.2013 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1984 р. н.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте