Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 30 июня 2024
01:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 16 июля

Криминальная сводка на 16 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

15 липня о 22:00 до Вільногірського міського відділу міліції звернувся безробітний чоловік 1961 року народження, який повідомив, що півгодини тому малознайомий чоловік зірвав у нього з шиї ланцюжок з жовтого металу. За скоєння злочину встановлено та затримано безробітного раніше судимого чоловіка 1991 року народження, у якого вилучено викрадене. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР та обрання запобіжного заходу.

15 липня о 17:30 до Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася громадянка 1963 року народження, яка повідомила, що 13 травня о 12:30 невідомий зірвав у неї з шиї ланцюжок з жовтого металу. Завданий збиток оцінюється у 10 тис. грн. Потерпіла звернулася із заявою після того, як переглянула кримінальні новини по телебаченню, де вона впізнала особу, яка скоїла кримінальне правопорушення. За скоєння злочину встановлений безробітний раніше судимий чоловік 1988 року народження. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР.

15 липня працівники Заводського райвідділу Дніпродзержинського райвідділу міліції встановили, що безробітний, раніше судимий чоловік 1964 року народження 20 квітня о 12:00 штовхнув у спину жінку 1970 року народження, а потім вирвав у неї сумку з мобільним телефоном, косметичкою, паспортом та гаманцем з грошима. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

15 липня о 8:40 до Широківського райвідділу звернувся безробітний чоловік 1980 року народження, мешканець м. Кривий Ріг, який повідомив, що 14 липня о 18:00 в смт. Широке розпивав спиртні напої з малознайомим чоловіком 1984 року народження. Після вживання алкоголю, останній вирвав у нього мобільний телефон. Чоловік деякий час сподівався, що зловмисник самостійно поверне викрадене, та коли цього не сталося, звернувся до правоохоронний органів. Викрадене вилучено. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР та обрання підозрюваному запобіжного заходу.

В ході проведення слідчих дій за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть місцевого мешканця м. Дніпродзержинська 1959 року народження, встановлені та затримані жителі м. Дніпродзержинська 1991 та 1990 років народження. 22 червня о 4-й годині ранку вони побили чоловіка дерев’яними палицями, після чого забрали у нього мобільний телефон та ключі від житла. Цього ж дня менше ніж за годину чоловік помер у місцевій лікарні не приходячи до тями. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (36)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте