Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
16:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 15 июля

Криминальная сводка на 15 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

13 липня о 00:40 до Петриківського райвідділу звернувся непрацюючий чоловік 1989 року народження, який повідомив, що 12 липня о 2:00 до нього в будинок зайшов чоловік, який попросив попити води. Потрапивши в будинок, безробітний чоловік 1988 року народження взяв зі столу мобільний телефон та вийшов. Виявивши зникнення телефону, потерпілий чоловік порадився з дружиною та знайомими, після чого вирішив звернутися до правоохоронців. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

13 липня близько опівночі до Орджонікідзевського міського відділу міліції звернувся чоловік 1960 року народження, який повідомив, що близько години тому, коли він повертався додому з кафе, на нього напали двоє невідомих чоловіків. Вони повалили його на землю, зірвали з шиї ланцюжок з жовтого металу та забрали 500 грн. За скоєння злочину «гарячими слідами» затримані безробітні раніше судимі брати 1991 та 1984 років народження. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

13 липня об 11:35 до Павлоградського міського відділу по телефону 102 звернувся пенсіонер 1932 року народження, який розповів, що 5 хвилин тому він відпочивав на лавочці біля під’їзду. До нього підсів невідомий, який вирвав у нього з кишені сорочки мобільний телефон. За скоєння злочину встановлено та доставлено до міськвідділу непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1982 року народження. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

13 липня о 16:40 до Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції звернулася жінка 1960 року народження, яка повідомила, що 5 липня о 9:00 малознайомий чоловік вирвав у неї гаманець з грошима у сумі 150 грн. Спочатку жінка намагалася повернути викрадене самостійно, але згодом вирішила звернутися по допомогу до правоохоронний органів. За скоєння злочину встановлено та доставлено до райвідділу безробітного, раніше судимого чоловіка 1981 року народження. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

13 липня о 3:05 до чергової частини Новомосковського міського відділу від працівників спецзагону ДПС ДДАІ надійшли матеріали за фактом виявлення та вилучення ними пістолета. Цього дня близько півгодини тому вони зупинили моторолер, щоб перевірити у водія документи на право керування. Коли водій на прохання працівників міліції відкрив сумочку й почав шукати документи, вони помітили в ній пістолет, споряджений 6 патронами калібру 9 мм. Підозрюваного доставили до міськвідділу, зброя вилучена та направлена до НДЕКЦ. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За грабіж чоловіка 1972 року народження, який стався 25 червня 2013 року встановлений безробітний чоловік 1991 року народження. У чоловіка вилучено частину викраденого та повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину. За цим фактом слідчий відділ Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

13 липня о 8:00 до Кіровського райвідділу міліції по телефону надійшло повідомлення від чергового МНС про пожежу у будинку. На місці події було встановлено, що горить цегляний одноповерховий будинок. Під час локалізації пожежі працівники МНС виявили на дивані у спальній кімнаті тіло дівчинки 2008 року народження. У будинку також проживали мати, батько, брат та бабуся загиблої дитини, але під час пожежі батьків вдома не було, а бабуся з молодшим братом встигли залишити палаючий будинок. Вони не постраждали. За попереднім висновком МНС, пожежа виникла в результаті короткого замкнення електропроводки у розетці, яка розташована в кімнаті, де знаходилася дівчинка. За цим фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

14 липня о 16:50 до Індустріального райвідділу міліції звернувся приватний підприємець 1980 року народження, який повідомив, що близько півгодини тому з торгівельного кіоску невідомий чоловік забрав з коробки виторг у сумі 400 грн. За скоєння злочину встановлено та доставлено до райвідділу раніше судимого за грабіж чоловіка 1991 року народження. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

14 липня о 13:20 до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління по спецлінії 102 звернувся пенсіонер 1928 року народження, який повідомив, що о 9:00 він запросив до себе в квартиру сусіда, який забрав у нього 100 грн. За скоєння злочину встановлено непрацюючого чоловіка 1985 року народження, у якого вилучено частину вкраденого. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

14 липня о 16:00 до Нікопольського міського відділу звернулася непрацююча громадянка 1976 року народження, яка повідомила, що декілька годин тому на зупинці громадського транспорту невідомий вирвав у неї сумочку з гаманцем, у якому було 300 грн. За скоєння злочину встановлено непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1985 року народження, у якого вилучено викрадене. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

14 липня о 20:30 до Новомосковського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від громадянки 1959 року народження, яка повідомила, що невідомий чоловік через відчинене віконце кіоску заволодів грошима у сумі 3 000 грн. За скоєння злочину «гарячими слідами» затримано безробітних чоловіків 1965 та 1981 років народження, один з яких є раніше судимим. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

14 липня о 9:20 в Баглійського районі м. Дніпродзержинська працівники слідчого відділу спільно з працівниками відділу карного розшуку провели санкціонований обшук за місцем мешкання непрацюючого чоловіка 1958 року народження. Під час обшуку було виявлено та вилучено два предмети, схожих на гранати. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За грабіж жінки 1978 року народження, що мав місце 5 травня цього року, встановлено непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1968 року народження. У нього вилучено викрадену сумочку з ключами від квартири. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

За грабіж чоловіка 1993 року народження, що мав місце 25 червня, встановлено розшукуваного чоловіка 1986 року народження, у якого вилучено мобільний телефон. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (17.07.13 07:53): Последние события всколыхнули Украину. Ну как же так можно. Вы же солдаты, вы же присягу давали. Мы вас уже боимся. Я думаю нужно провести масштабную чистку в милиции, как в Грузии это сделал Саакашвилли. Этих старых ментов не перевоспитаешь. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте