Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 22 июня 2024
13:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 11 июля

Криминальная сводка на 11 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

За грабіж чоловіка 1946 року народження, що мав місце 25 червня, працівники Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління затримали безробітного, раніше судимого чоловіка 1980 року народження. Викрадений ланцюжок із жовтого металу вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

10 липня до Дніпропетровського райвідділу звернувся чоловік 1972 року народження, який повідомив про те, що 11 квітня цього року близько 4-ї години ранку в смт. Ювілейне неповнолітній хлопець 1996 року народження, утримуючи постраждалого за тулуб, забрав у нього гроші у сумі 1 150 грн. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР та обрання запобіжного заходу.

10 липня о 12:35 до Петриківського райвідділу міліції звернувся безробітний громадянин 1983 року народження, який повідомив, що близько години тому, на дорозі поблизу лісосмуги в с. Єлизаветівка невідомий чоловік побив його та забрав велосипед. У скоєнні злочину підозрюється безробітний чоловік 1980 року народження, у якого вилучено велосипед. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

10 липня близько 10-ї години вечора до Синельниківського міського відділу міліції по телефону 102 звернувся безробітний мешканець смт. Іларіоново 1972 року народження. Він повідомив, що близько години тому у нього в гостях був його знайомий, безробітний громадянин 1977 року народження. Гість побив потерпілого по обличчю та забрав у нього мобільний телефон. Працівники міліції виявили зловмисника, зараз вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР.

10 липня о 13:25 до Ленінського райвідділу міліції звернувся пенсіонер 1946 року народження, який повідомив, що близько півгодини тому в під’їзді будинку двоє невідомих побили його руками по голові, потім повалили на підлогу та забрали сумку-гаманець з 70 гривнями. За скоєння злочину затримані безробітні чоловіки 1987 та 1972 років народження. Один з них є раніше судимим за грабіж. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

10 липня о 16:30 у м. Верхньодніпровську на березі річки Дніпро у раніше судимого громадянина 1974 року народження правоохоронці вилучили саморобний однозарядний пристрій. За цим фактом слідчий відділ Верхньодніпровського райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання про направлення вилученого до НДЕКЦ.

10 липня о 14:30 до Павлоградського міського відділу міліції звернувся безробітний громадянин 1968 року народження, який добровільно здав саморобний однозарядний пристрій. Він розповів, що «самопал» належить його знайомому, безробітному мешканцю м. Павлоград 1995 року народження, який останній час мешкав у нього. З 8 липня власник «самопалу» утримується в ІТТ, тож від гріха подалі чоловік вирішив законним шляхом позбутися зброї, яка випадково опинилась в нього. Пристрій направлено до НДЕКЦ. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. За цією статтею зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.


ZVD  (13.07.13 06:36): Так убийство это ж не злочин... Может он сам себя... Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Бовть  (13.07.13 00:55): НАРОД КОГДА МЫ ВСТАНЕМ ?!!!, "МУСОРА" ЗАЩИЩАЮТ НЕ НАС, А ЯНУЧАРА! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
123  (12.07.13 21:15): а где новость про убийство на Героев Сталинграда 10 июля около 20.00? http://dp.vgorode.ua/news/181457-na-heroev-stalynhrada-zastr elyly-muzhchynu-fotohrafyy Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (10)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (7)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (7)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Як мешканцям Дніпра впоратися з агресією у літню спеку (4)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте