Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 02 июля 2024
09:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 9 июля

Криминальная сводка на 9 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

7 липня до Центрально-міського райвідділу Криворізького міського управління міліції надiйшло повiдомлення вiд лiкаря швидкої медичної допомоги, що за адресою вул. Плеханова надано медичну допомогу непрацюючiй, господарцi 1964 р.н., яка з дiагнозом проникаюче поранення серця, госпiталiзована. Виїздом встановлено, що 07.07.2013 о 09.00 потерпiла за місцем мешкання по вул. Плеханова розпивала спиртнi напої зi своїм спiвмешканцем, непрацюючим, ранiше судимим чоловіком 1974 р.н. пiд час раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинив один удар в грудну клiтину злiва. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Працівниками Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління міліції за фактом спричинення тяжких тiлесних ушкоджень чоловікові, що мав мiсце 02.07.2013 на територiї Довгинцiвського району, за скоєння злочину затримана дружина потерпiлого, непрацююча жінка 1965 р.н. . За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

8 липня до Довгинцiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції надiйшло повідомлення про те, що звернулась жінка 1995 р.н. Заявниця повідомила про те, що 07.07.2013 о 23.40 бiля будинку невiдомий, вдаривши рукою по головi, заволодiв мобiльним телефоном. Сума збитку склала - 1 тис. 575 грн. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1978 р.н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Працівниками Новомосковського міського відділу міліції за грабiж майна у чоловіка 1986 р.н., який мав мiсце 06.07.2013 затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1980 р.н.

Працівниками Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж майна у чоловіка 1939 р.н., який мав мiсце 16.03.2013 встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1968 р.н.

Працівниками Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за фактом вилучення по вул. Комарова у м. Новомосковську у непрацюючого, ранiше судимого чоловіка 1970 р.н. речовину схожу на вибухову речовину «тротил». Вилучену речовину визнано - зарядом вибухової речовини «тротил» промислового виготовлення загальною вагою 198,7 гр., який вiдноситься до категорiї вибухових речовин та придатний для скоєння вибуху. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Працівниками Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за фактом вилучення 0,4 гр психотропної речовини «метамфетамiн» під час оперативної закупiвлi, який мав мiсце 24.06.2013 бiля одного з будинків по вул. Косiора, у непрацюючого, ранiше судимого чоловіка 1981 р.н. Згiдно довiдки судово-хiмiчної експертизи вилучена речовина визнана психотропною речовиною «метамфетамiн», масою 0,13 гр. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Працівниками Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за фактом вилучення 1 гр психотропної речовини «метамфетамiн», який мав мiсце 24.06.2013 бiля одного з будинків по вул. Осiннiй, у непрацюючого ранiше судимого чоловіка 1981 р.н. Вилучена речовина визнана психотропною речовиною «метамфетамiн», масою 0,23 гр. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.


ПоПроШайки  (11.07.13 09:16): Ну когда же уже эту стратегическую свинью на холодец пустят? Ответить | С цитатой
Станислав  (10.07.13 23:41): Конечно снюхали куда они б его еще дели , параноики *** нанюхаються запаяет и туда сюда катаються !!! Ответить | С цитатой
мс  (10.07.13 19:44): КУДА ДЕЛИ 0,77 гр. АМФИКА ? СНЮХАЛИ В ОПЕРАТИВНЫХ ЦЕЛЯХ. Ответить | С цитатой
Бывший  (10.07.13 19:14): Молодцы Индустриалы, получили пистон и начали работать на показатель. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (53)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте