Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 27 червня 2024
23:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken

Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken

Скандал, який трапився у Дніпрі у четвер, 20 червня, набув всеукраїнського розголосу. Народний депутат Микола Тищенко приїхав у місто «боротися з ботофермами», проте в результаті протистояв колишньому військовому.

Невідомі люди у камуфляжі, балаклавах та зі зброєю, які супроводжували нардепа, затримували добровольця та ексвійськового спецпідрозділу Kraken Дмитра «Сина» Павлова. Увесь цей час поруч із Тищенком знаходилася його помічниця – Евеліна Андрієвська.

Судячи з відео того, як розпочиналися події, стає зрозуміло, що через дії жінки, у тому числі й виник конфлікт, - розповідає Інформатор. У Тищенка виникла суперечка з Дмитром, який гуляв з дитиною, та його товаришем. Вони запитували, що у центрі міста роблять озброєні люди без розпізнавальних знаків. Народний депутат же закликав представників поліції та ТЦК перевірити, чи стоять чоловіки на обліку. Усе це на телефон знімала помічниця Тищенка, й сам «Син», який показав посвідчення УБД, фіксував події.

При цьому, коли Дмитро Павлов демонстрував свої документи працівнику ТЦК і попросив Евеліну не фільмувати це – вона направила камеру смартфона на посвідчення військового. Після цього Дмитро на декілька секунд висмикнув телефон із рук помічниці Тищенка – та одразу його повернув. Проте Евеліна та Микола почали «розганяти інформацію» про викрадення смартфона, про що повідомили поліцейського, який з ними і приїхав зі столиці «боротися з офісниками».

Далі все «закрутилося» - поліцейський хапав за руки і тулуб ексвійськового, не давав йому піти, оскільки начебто викликав на місце слідчо-оперативну групу через «викрадення» телефону помічниці Тищенка. Йому на допомогу прийшли ті самі озброєні люди у балаклавах і без розпізнавальних знаків – далі Дмитра «пакували», били, перевіряли особисті речі. Поліція досі шукає усіх причетних за незаконне позбавлення волі та нанесення легких тілесних ушкоджень.

Що стосується помічниці Тищенка, Евеліни Геннадіївни Андрієвської, то виявилося, що вона ще з 2023 року перебуває у базі «Миротворець». Її туди внесли за участь у спробах легалізації окупації АР Крим, заперечення російської агресії та участь в антиукраїнських пропагандистських заходах. У базі вказана її донецька адреса. Вже після анексії Криму помічниця нардепа відвідувала півострів та їздила на концерт Григорія Лепса, який підтримує путіна.

Попри усе, у 2022 році Андрієвська отримала подяку від ГУР. Це підтвердило спільне фото з Кирилом Будановим, яке Евеліна розмістила у соцмережах.

Як повідомляє Інформатор Україна, Евеліна, вірогідно, є родичкою самопроголошеної «королеви днр» Аліни Андрієвської. Вона теж з Донецька, носить те ж прізвище, а у 2015 році викладала в Instagram допис, присвячений «жінці-легенді».

Нагадаємо, що до цього Тищенко приїздив у Дніпро "боротися з офісниками" 28 травня. 20 червня нардепа помітили у місті вдруге. Після "затримання" колишнього військового людьми у камуфляжній формі на балаклавах поліція відкрила 2 кримінальні провадження.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


гость  (25.06.24 09:57): Шлюшку эвелину отправить в качестве полевой жены на самый горячий участок фронта. Чтоб она там весь батальон обслуживала. Хотя не каждый на это согласится. Но тогда пусть стирает вещи пацанов. А тищенко, лишить мандата и отправить в Кракен служить. Мужик накачаный, сильный, с характером. Там такие нужны. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ку  (23.06.24 11:04): Вызывает интерес как отмажут и как придумают тупуюю отмазку для свого блатняка???!!! Відповісти | З цитатою
Вася  (22.06.24 18:07): В городе с визитом сестра королевы ДНР и кум Ярмака - легендарный комдив сводного полка теробороны Монако и Таиланда Коля "Каклета". Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
военные  (22.06.24 11:42): Обожаю такие новости! Чем больше шакалы-"патриоты" друг друга сожрут, тем быстрее мир в Украине настанет! Если бы еще зeлeбoбика кто избил, желательно ногами. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті