Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 02 июля 2024
09:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 8 июля

Криминальная сводка на 8 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

6 липня о 3:30 до чергової частини Апостолівського райвідділу міліції зателефонував черговий лікар районної лікарні, який повідомив, що до приймального відділення доставили пенсіонерку 1942 року народження, мешканку с. Токівське. Жінка пояснила, що 5 липня о 22:00 вона тихо-мирно спала вдома, та раптом прокинулася від шуму. Вона побачила власного онука, між ними виникла сварка, під час якої хлопець почав душити власну бабусю. Коли пенсіонерка знепритомніла, він взяв із шафи 480 гривень, а зі столу мобільний телефон, після чого зник з місця злочину. Жінку госпіталізували до неврологічного відділення з діагнозом «Стан після удушення». Проведення слідчих дій дало можливість встановити, що цього дня онук, непрацюючий молодий чоловік 1992 року народження, прийшов до своєї бабусі в гості, але побачивши зачинені двері, почав у них стукати. Коли ніхто не відчинив, він подумав, що бабусі стало зле, тому через відчинене вікно заліз до будинку. Від спричиненого шуму бабуся прокинулася, між ними виникла сварка, під час якої онукові спала думка заволодіти бабусиним майном. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від трьох до семи років.

6 липня о 10:05 до Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління за телефоном 102 звернувся непрацюючий громадянин 1987 року народження, який повідомив про те, що 20 хвилин тому невідомий побив його руками по обличчю та заволодів його мобільним телефоном, грошима та пластиковою карткою. За скоєння злочину «гарячими слідами» затримано непрацюючого місцевого жителя 1977 року народження. За цим фактом вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.

6 липня о 22:55 до Дніпропетровського міського управління по телефону 102 звернувся чоловік 1969 року народження, який повідомив про скоєний щодо нього грабіж. Він розповів, що 25 хвилин тому, коли він повертався додому, невідомий побив його руками по обличчю, після чого заволодів його мобільними телефоном. За скоєння злочину «гарячими слідами» встановлений та доставлений до райвідділу непрацюючий раніше судимий громадянин 1981 року народження. За цим фактом вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.

6 липня о 13:00 працівники СБНОН провели санкціонований обшук у квартирі непрацюючого громадянина 1984 року народження, під час якого вилучили обріз двоствольної мисливської рушниці 16 калібру. Слідчий відділ Індустріального райвідділу вирішує питання про внесення відомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від трьох до семи років. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Ленінський райвідділ міліції розпочав слідчі дії за фактом виявлення у лісосмузі на території Ленінського району трупу непрацюючої місцевої мешканки 1976 року народження. На тілі жінки були присутні численні різані рани шиї, обличчя та грудної клітини. За скоєння злочину встановлений та доставлений до райвідділу непрацюючий чоловік 1982 року народження, який в ніч з 3 на 4 липня, через сварку з потерпілою на ґрунті сексуальних домагань, завдав їй кухонним ножем 18 колото-різаних ударів в обличчя, шию та груди. Внаслідок втрати великої кількості крові та множинних поранень шиї жінка загинула. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

6 липня о 13:00 працівники СБНОН провели санкціонований обшук, під час якого виявили у непрацюючого чоловіка 1984 року народження, психотропну речовину «Метамфетамін» вагою 1,5 г. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або обмеження волі строком до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

7 липня о 10:15 до Центрально-міського райвідділу Криворізького міського управління по телефону надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що він надав допомогу непрацюючій жінці 1964 року народження. З діагнозом проникаюче поранення серця жінка була госпіталізована до хірургічного відділення Криворізької міської лікарні. На місці пригоди правоохоронці встановили, що 7 липня о 9:00 потерпіла жінка розпивала спиртні напої зі своїм співмешканцем, непрацюючим раніше судимим чоловіком 1974 року народження. Між ними виникла сварка, під час якої чоловік кухонним ножем ударив жінку у грудну клітину. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

7 липня о 1:15 по телефону 102 до Амур-Нижньодніпровського РВ зателефонувала жінка 1984 року народження, яка повідомила, що вчора ввечері, коли вона поверталася додому з роботи, невідомий вирвав у неї сумку з мобільним телефоном, грошима та документами. За скоєння злочину встановлений та доставлений до райвідділу непрацюючий чоловік 1992 року народження. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років. 7 липня о 20:45 по телефону 102 до Жовтневого райвідділу міліції зателефонував непрацюючий чоловік 1989 року народження, який повідомив, що 10 хвилин тому, коли він відпочивав у ресторані, невідомий вирвав у нього сумку з грошима та мобільний телефон. За скоєння злочину «гарячими слідами» встановлено та доставлено до райвідділу непрацюючого чоловіка 1984 року народження. За цим фактом вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання запобіжного заходу.

7 липня о 17:00 правоохоронці Баглійського райвідділу Дніпродзержинського міського управління провели санкціоновану оперативну закупівлю 0,1 г психотропної речовини «Метамфетамін» у непрацюючого місцевого жителя 1975 року народження. Того ж дня ввечері під час обшуку у чоловіка було вилучено чотири пакети з метамфетаміном загальною вагою 0,5 г. Чоловіка затримали. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна.

7 липня близько опівночі в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції встановили факт надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу. Адміністратором закладу виявилася жінка 1989 року народження. З місця вилучено 15 системних блоків до персональних комп’ютерів . За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття забороненими видами господарської діяльності). Подібний випадок розкрили правоохоронці Індустріального райвідділу міліції: 7 липня о 20:00 встановлено факт надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу. Адміністратором закладу виявилася жінка 1986 року народження. З місця вилучено 10 гральних автоматів, 8 системних блоків до персональних комп’ютерів. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР.

За грабіж чоловіка 1983 року народження, що мав місце 6 липні, правоохоронці Нікопольського міського відділу, встановили та опитали непрацюючого чоловіка 1994 року народження. Викрадений мобільний телефон вилучено. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР.

За грабiж чоловіка 1992 р.н., що мав мiсце 27 квітня, встановлений та опитаний непрацюючий ранiше судимий чоловік 1968 р.н. Викрадена сумка з паспортом, гаманцем iз грошима 100 грн, мобiльним телефоном, двома каблучками iз жовтого металу не вилучено. Вживаються заходи для встановлення та затримання спiвучасника злочину та вилучення викраденого.

За грабiж жінки, 1978 р.н., що мав мiсце 8 червня, встановленi та опитанi непрацюючi ранiше судимі чоловіки 1972 та 1977 р.н. Викрадений ланцюжок з кулоном iз жовтого металу не вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (53)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте