Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 04 июля 2024
03:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 4 июля

Криминальная сводка на 4 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

3 липня о 21:10 черговий лікар приймального відділення Нікопольської міської лікарні повідомив черговому Нікопольського міського відділу міліції про те, що до лікарні було доставлено чоловіка з пораненням черевної порожнини та спини. Виїхавши до лікарні, правоохоронці встановили деталі події. З’ясувалося, що годиною раніше постраждалий громадянин прийшов до будинку батька своєї співмешканки. Там між ними виникла сварка через те, що чоловік почав грубо забирати свого місячного сина. Він кинув дитину на диван і почав відштовхувати пенсіонера. Це так обурило останнього, що той взяв зі столу кухонний ніж та наніс кривднику удар у живіт та у спину. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років. Знаряддя злочину - кухонний ніж – вилучено.

3 липня об 11:50 від депутата Дніпродзержинської міської ради надійшло повідомлення до Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління про те, що кількома годинами раніше невідомий чоловік безпідставно його побив, завдавши тілесні ушкодження голови та тулуба. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком до двохсот годин, або виправні роботи строком до одного року.

3 липня о 3:50 за телефоном 102 звернувся чоловік 1965 року народження, який повідомив про те, що півгодини тому кілька невідомих напали на нього, побивши руками та ногами. Після чого зловмисники забрали у чоловіка пакет з документами та мобільний телефон. Збиток оцінюється у 400 грн. За скоєння злочину «гарячими слідами» були встановлені та доставлені до Красногвардійського райвідділу міліції двоє непрацюючих чоловіків, 1993 та 1992 років народження. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

3 липня об 11:00 до чергового МНС надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому цегляному будинку. Прибувши на місце пригоди працівники Довгинцівського райвідділу Криворізького міського управління, під час розбирання завалів, виявили два трупи чоловіків без слідів насильницької смерті. Наразі правоохоронці встановлюють особи загиблих та причини пожежі. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України, за якою зловмисникам може загрожувати позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (7)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте