Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 07 июля 2024
01:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 1 июля

Криминальная сводка на 1 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

28 червня працівниками Тернiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції за фактом спричинення тяжких тiлесних ушкоджень чоловікові 1991 р.н., що мало мiсце 28.06.2013 бiля вул. Федоренка, затримано непрацюючого чоловіка 1981 р.н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

29 червня до Красногвардiйського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся пенсiонер 1928 р.н. Заявник повідомив про те, що о 10.30 невiдомий, поваливши на землю та зламавши ключицю, шляхом ривка, з руки, заволодiв грошима 800 грн. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1969 р.н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

29 червня до Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий ранiше судимий чоловік 1973 р.н. Заявник повідомив про те, що о 20.00, коли вiн йшов додому по вул. Карла Лiбкнехта, невiдомий, шляхом ривка з рук, заволодiв сумкою з мобiльним телефоном. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» Встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1981 р.н.

30 червня до Саксаганського райвідділу Криворізького міського відділу міліції о 12.50 вiд чергового надiйшло повідомлення від жінки 1957 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.45 бiля пр. 200 рокiв кривого рогу, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком iз жовтого металу. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» затриманий непрацюючий чоловік 1991 р.н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

30 червня до Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1966 р.н. Заявниця повідомила про те, що 21.06.2013 о 13.30 бiля вул. Мелешкiна, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном у її матерi, пенсiонерки 1940 р.н. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1989 р.н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

30 червня до Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції надiйшло повідомлення про те, що о 14.20 бiля вул. балакiна, невiдомий у чоловіка, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком iз жовтого металу. збиток 1 тис. грн. За скоєння злочину «по гарячих слiдах». Встановлений та затриманий непрацюючий 1988 р.н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

30 червня до Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась пенсiонерка 1955 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.50 бiля пр. 200 рокiв кривого рогу, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком iз жовтого металу. Сума збитку склала - 3 тис. грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1991 р.н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

30 червня до Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1980 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 14.20 бiля пров. Бульварному невiдомий, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком iз жовтого металу. Сума збитку склал - 1 тис. грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий 1988 р.н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

30 червня до Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1972 р.н. Заявниця повідомила про те, що 29.06.2013 о 18.00 господар непрацюючий чоловік 1986 р.н., побивши ногами по обличчя i тулуба, заволодiв її мобiльним телефоном. Сума збитку склала - 1 тис. 620 грн. Зловмисник – затриманий. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

30 червня до Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1969 р.н. Заявник повідомив про те, що о 20.40 бiля його будинку, троє невiдомих, побивши руками по обличчю, заволодiли мобільним телефоном. За скоєння злочину встановленi та затримані непрацюючi чоловіки 1984, 1985 р.н.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.


Правдоруб  (02.07.13 10:18): И это они еще не пишут про преступления в которых менты участвуют. а они сейчас не меньше других безпредел устраивают Ответить | С цитатой
виталик  (02.07.13 09:26): и это только цветочки ***ЖОВТИ ЛАНЦЮЖКИ*** дали буде ще краще
БЕЗРАБОТИЦА СКОРО ПОГЛОТИТ нашу ридну УКРАИНУ
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Невдалий маневр через знеструмлення мережі: у Дніпрі зіткнулися трамваї №12 та №16 (15)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (9)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (9)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  На Дніпропетровщині до 15 років за ґратами засуджено правоохоронця, який «зливав» представнику фсб рф паролі для проходження блокпостів (7)

•  Історія Дніпра: Де було відкрито перший критий басейн нашого міста (6)

•  У Дніпрі виявили ще один старовинний паровоз! (5)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (5)

•  У Дніпрі на Робочій водій BMW збив 49-річну жінку (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте