Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 17 мая 2024
16:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Про iнтернет для дітей і дорослих

|«« «« »» »»|

Книгарня «ВіЗ» презентує три книжки про Всесвітнє «Павутиння», зокрема про невід’ємну його частину – соцмережи.

  1. Тетяна Щербаченко. «Як не заблукати в Павутині». 104 сторінки. 2013 рік.

    Дитина й Інтернет сьогодні нероздільні. Однак у Всесвітній Павутині стільки пасток і небезпек! Дитячі психологи довели, що раннє й неусвідомлене користування Інтернет-ресурсами призупиняє розвиток самостійного мислення дитини. Щоб цього не сталося, батьки і діти повинні озброїтися правильними знаннями!

    Як зробити з iнтернету друга-порадника, а не пожирача часу? Книжка «Як не заблукати в Павутині» доступно, переконливо й мотивовано розкриває широкі можливості Всесвітньої Павутини.

  2. Георгій Почепцов. «Від Facebook’у і гламуру до Wikileaks: медіа комунікації». 464 сторінки. 2012 рік.

    У книзі аналізуються нові медіа-феномени, які формують життя сучасної людини — від Facebook’у і гламуру до WikiLeaks і виборчих кампаній. Розглядаються процеси створення щастя в соціальних медіа і державному управлінні. Особливу увагу приділено новим медіа-спеціальностям: спін-доктор, спічрайтер і прес-секретар. Для широкого кола читачів, що цікавляться соціальними науками, а також для викладачів і студентів факультетів журналістики, філософії, політології і соціології.

  3. Дейвід Кірпатрік. «Ефект Facebook». 482 сторінки. 2013 рік.

    Про книгу Дейвіда Кіркпатріка «Ефект Facebook. Внутрішня історія компанії, що об’єднує світ»: автор описує історію створення найпопулярнішої соціальної мережі світу — від її заснування до здобуття лідерської позиції. У книзі розкриваються філософські засади компанії, особливості підбору кадрів та залучення інвестицій. Автор провів багато інтерв’ю з Марком Цукербергом та іншими працівниками компанії. Книга розрахована на програмістів, соціологів, усіх, кого цікавить соціальний вимір розвитку комунікаційних технологій у сучасному суспільстві.

Нагадуємо, що знайти нас можна на Карла Маркса, 18, в книгарні «ВІЗ» (екс-«Мамай») в приміщенні Наукової бібліотеки та за телефонами 095-234-00-82, 067-58-29-815 або написавши на [email protected].

Працюємо щоденно: пн – пт 10:00 – 19:00, сб – нд 11:00 – 18:00

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте