Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
19:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бригада «швидкої» з Нікополя бере участь у п’ятому Українському чемпіонаті бригад екстреної меддопомоги

Бригада «швидкої» з Нікополя бере участь у п’ятому Українському чемпіонаті бригад екстреної меддопомоги
У Києві розпочався V Український чемпіонат бригад швидкої меддопомоги, який триватиме до 24 травня 2013 року. У змаганнях візьмуть участь 37 команд, серед яких чотири – іноземних.

Дніпропетровщину в цьому чемпіонаті буде представляти бригада «швидкої» з Нікополя – переможці обласних змагань у 2012 році. До складу цієї команди входять лікар, два фельдшери, два водія та один диспетчер.

Нікопольська бригада швидкої меддопомоги є однією з найсильніших учасників Чемпіонату. Таку думку висловив директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радій Шевченко. Він зазначив, що на Дніпропетровщині рівень фахової підготовки медкадрів для роботі у службі «швидкої» є дуже серйозним. Усі робітники цієї служби день-у-день підвищують свою кваліфікацію та рівень знань. Також вони обмінюються досвідом із колегами з інших регіонів країни та удосконалюють свої навички.

«Змагання бригад швидкої меддопомоги сприяють підвищенню професійного рівня медиків та стимулюють їх до подальшого розвитку», - сказав він.

Директор центру додав, що рівень надання медичної допомоги працівників «швидкої» залежить також від того, на яких автомобілях вони працюють та яке обладнання використовують в роботі.

Н а сьогоднішній день бригади швидкої меддопомоги Дніпропетровщини працюють на нових автомобілях, обладнаних сучасним обладнанням. Усі «швидкі» обладнанні GPS-системами, станції повністю забезпечені бензином, а діючі бригади – необхідними медикаментами.

« Впевнений, що наша команда з Нікополя продемонструє на Чемпіонаті свої глибокі знання та підтвердить, що служба швидкої меддопомоги на Дніпропетровщині є однією з найкращих в Україні» - зазначив Радій Шевченко.

Наразі вже відбулося жеребкування бригад «швидкої», всім учасникам оголосили правила змагань. Сьогодні відбудеться урочисте відкриття Чемпіонату за участі представників МОЗ, урочистий проїзд колони «швидких» Хрещатиком та розпочнуться самі змагання. 24 травня будуть проведені останні конкурсні завдання. Після цього пройде церемонія нагородження переможців та закриття Чемпіонату.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Алексей  (23.05.13 21:56): Никакой чумы нет,просто обычные соревнования бригад скорой помощи (открою секрет,такие соревнования есть в любой профессии,чем скорая помощь хуже). Я тут почитал на других сайтах много комментариев людей об этом и сделал вывод:какой же у нас народ злой,как же мы все любим злорадствовать,у такого народа нет будущего,мы сами себя загрызем скоро. Многие пишут,что пока эти скорые на соревнования катаются,народу помощь оказывать некому,никто не приедет когда помирать будешь,так вот объясню просто и понятно:в соревнованиях участвуют бригады из разных городов и даже стран и учавствуют они в этих соревнованиях в СВОБОДНОЕ от работы время! Всем кто болен,помощь оказывать будут множество других бригад,которые в этот момент находятся на дежурстве,так что никто не пострадает! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті