Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську пройшов ХIV Чемпіонат України з карате

|«« «« »» »»|

23 березня у Дніпропетровську пройшов XIV Чемпіонату України з карате World Karate Confederation ( WKC ) серед дітей, юніорів, молоді та дорослих.

Організатором змагань виступила Всеукраїнська громадська організація «Асоціація шотокан карате-до України».

- Залучення молоді Дніпропетровщини до занять спортом, пропагування фізичної культури та здорового способу життя є одним з важливих завдань, які ставить перед нами Президент Віктор Янукович, визначивши це національним пріоритетом. Впевнений, що проведення подібних заходів та підтримка розвитку дитячо-юнацького спорту надасть нам можливість виховати здорове підростаюче покоління. А це сприятиме появі нових імен в українському спорті та зміцненню міжнародного іміджу держави , - зазначає Євген Удод.

Чемпіонат зібрав понад 250 спортсменів з 15 регіонів України. У турнірі взяли участь 3 Заслужених майстри спорту України, 5 майстрів спорту міжнародного класу, а також 29 майстрів спорту України. Обслуговували змагання судді міжнародної категорії, що пройшли спеціальну підготовку на Чемпіонатах світу та Європи з карате WKC.

- Ми маємо здійснити низку заходів, щоб кожен мешканець нашого регіону мав можливість займатися спортом, - зауважує Євген Удод. - В рамках реалізації цільової комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Дніпропетровській області до 2016 року, заплановане оновлення матеріально-технічної спортивної бази закладів фізичної культури і спорту, будівництво нових спортивних споруд та ремонт діючих, а також облаштування місць для активного дозвілля.

За результатами спортивного турніру сформована Національна збірна України з карате WKC, яка братиме участь у Чемпіонаті Світу, який відбудеться у Мельбурні (Австралія) з 9 по 12 травня.

Довідка:

Всесвітня Конфедерація Карате (World Karate Confederation) заснована невеликою групою ентузіастів карате 4-го травня 1996 року у Франкфурті-на-Майні (Німеччина). Пропагує різні стилі карате: Шотокан, Шито-рю, Вадо-рю, Шорін-рю та Годзю-рю. Організація об'єднує понад 80 федерацій з 54 країн світу. З 2003 року члени збірної України з карате неодноразово ставали призерами та переможцями Чемпіонатів світу та Європи з карате WKC.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Участница  (29.03.13 20:24): Шапран говорил, кто выиграет Чемпионат, поедет на Чемпионат Мира в Австралию, через неделю об этом все умолкают и оказывается, что на чемпионат едут только 6 человек с категории 18+, но там только 2 победителя. Вопрос, кто же все таки едет на этот чемпионат и почему такой печальный конец? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
каратист  (27.03.13 08:00): В глазах и на лице уныние предстоящего поражения (,Так хотелось поскорей домой вернуться).Скучные толкания пацанов на протяжении всего турнира.А медали дали потому -что "УДОТ" сказал судьям,что-бы не ниже второго места ДНЕПРУ!!! Відповісти | З цитатою
123  (25.03.13 17:10): фото некачественные, низкий уровень для обл совета Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті