Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
17:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 9 ноября

Криминальная сводка на 9 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

8 листопада до працівників Павлоградського міського відділу міліції надiйшло повідомлення про те, що на територiї домоволодiння по вул. Куйбишева знаходиться труп чоловiка. Виїздом за вказаною адресою за будинком, було виявлено труп безробітного, раніше судимого, 53-річного мiсцевого жителя.

Згiдно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслiдок травматичного шоку та розриву печiнки. За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 51-річний мiсцевий житель. Зловмисник 7 листопада пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв з потерпілим, пiд час раптово виниклої сварки, руками i ногами побив останнього по головi та тулубу, спричинивши смертельнi травми.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


8 листопада до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 34-річний реалiзатор торгiвельного кiоску.

Заявник повідомив про те, що о 01.50 коли вiн палив, знаходячись біля торгiвельному кiоску, до вiдчинених вхiдних дверей кiоску пiдiйшли двоє невiдомих чоловiкiв та погрожуючи заявникові ножем почали вимагати у нього гроші. Але не довiвши свiй злочинний намiр до кiнця (через те, що заявник, вiдштовхнувши зловмисникiв, встиг зайти в кiоск та зачинити дверi) останнi з мiсця злочину зникли. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» були затриманi 19 та 18 річні мiсцевi жителi.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.


8 листопада до працівників Апостолівського райвідділу міліції звернувся безробітний, 22-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 29 жовтня о 21.30, коли вiн повертався з прогулянки додому безробітний, ранiше судимий, 42-річний громадянин побивши руками та ногами по головi та тулубу, заволодiв курткою з мобiльним телефоном. Наразі, зловмисник затриманий. Викрадене - вилучено. Ведеться слідство.


8 листопада до працівників Синельниківського міськвідділу міліції звернувся 21-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 16.00 по вул. Центральна, в с. Ілларiонове, 16-річний молодик шляхом ривка, з рук, заволодiв грошима у сумі 1 000 гривень. Наразі, зловмисник затриманий. Ведеться слідство.


8 листопада до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 20-річний громадянин.

Заявник повідомив про те, що о 21.40 по вул. Днiпропетровське шосе, двоє невiдомих, побивши ногами по тулубу, заволодiли мобiльним телефоном. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний 19-річний громадянин. Викрадене - вилучено. Ведеться слідство.


За пограбування 31-річної громадянки, що мало мiсце 17 жовтня працівниками Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був встановлений та затриманий безробітний, 19-річний молодик.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте