Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
05:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 5 ноября

Криминальная сводка на 5 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

3 листопада до працівників Апостолівського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що по вул. Ленiна, в м. Апостолове було виявлено труп чоловiка. Виїздом на мiсце, за вказаною адресою, з саднами голови та обличчя було виявлено труп 32-річного мiсцевого жителя.

Згiдно акту судово-медичної експертизи смерть останнього настала внаслiдок вiдкритої внутрiшньочерепної травми, крововиливу пiд оболонку та в речовину головного мозку та набряку головного мозку. За скоєння злочину був затриманий 28-річний чоловiк рiдної сестри потерпілого.

Зловмисник, 3 листопада о 03.00 пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки (через те, що зловмисник образив дружину потерпiлого), руками побив потерпілого по головi, спричинивши вказанi тiлеснi ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


3 листопада до працівників Дніпропетровського райвідділу міліції звернувся 47-річний водiй таксі.

Заявник повідомив про те, що о 02.00 при виїздi iз с. Сурсько-Литовське, двоє невiдомих, якi знаходились у якостi пасажирiв у автомобiлi, пiд час зупинки автомобiля, вийшли з нього, та утримуючи заявника за одяг i погрожуючи фiзичною розправою, заволодiли вказаним автомобiлем. За скоєння злочину були затриманi безробітні, 34-х та 35-ти річні громадяни.

Автомобiль в технiчно-справному станi знайдений.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


3 листопада до працівників Нікопольського міськвідділу міліції звернулась 57-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 10.10 по вул. Будiвельникiв, в с. Кам'янське, малознайомий чоловік шляхом ривка, заволодiв 0,5 л банкою меду та двома лiтрами молока. За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий за крадіжки, 28-річний громадянин. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


3 листопада до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 52-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 17.00 на зупинцi громадського транспорту по вул. Лермонтова, невiдомий, шляхом ривка, з кишенi куртки заволодiв мобiльним телефоном у його 17-річної доньки.

За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий 59-річний пенсiонер. Викрадене - вилучено. Ведеться слідство.


2 листопада до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд диспетчера станції «швидкої медичної допомоги» надiйшло повідомлення про те, що в одні із квартир по вул. Колонтая, знаходиться труп чоловiка з проникаючим ножовим пораненням грудної клiтини. Виїздом за вказаною, з тiлесними ушкодженнями у виглядi саден брови та колото-рiзаного поранення грудної клiтини було виявлено труп безробітного, 52-річного господаря квартири.

За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий 38-річний мiсцевий житель.

Встановлено, що 2 листопада о 15.00 зловмисник разом зi безробітним, ранiше судимим, 32-річним мiсцевим жителем з метою продовження святкування дня народження, прийшли до помешкання матерi останнього, де знаходились мати знайомого, потерпілий та 52-річний громадянин без визначеного місця проживання.

Через деякий час жінка пiшла з дому до знайомої, а чоловiки залишились в квартирi. Пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв мiж зловмисником та одним із гостей виникла сварка, пiд час якої останній пiшов на кухню i взявши два кухонних ножа, повернувся до кiмнати. Побачивши, що конфлікт продовжується, потерпілий почав всіх виганяти на двiр, але в цей час зловмисник вихватив нiж та спричинив потерпiлому вищевказане тiлесне ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


2 листопада до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 25-річний мiсцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 15.30 бiля кафе по вул. Набережнiй Ленiна, двоє невiдомих, пiд погрозою застосування фiзичного насилля, заволодiли його мобiльним телефоном та грошима у сумі 3 гривні.

Прийнятим комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину були затриманi безробітні, раніше судимі, 26-ти та 25-ти річні місцеві мешканці. В ходi розслiдування зазначеної справи було встановлено, що зловмисники пiд час скоєння злочину погрожували потерпілому складаним ножем i предметом, схожим на пiстолет.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.187 (розбій) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.


За пограбування 36-річної громадянки, що мало мiсце 8 жовтня працівниками Дзержинського райвідділу міліції були затримані безробітні, 20, 21, 19 та 16 річні молодики.

Викрадене - сумочку з грошима у сумі 300 гривень, ключами вiд квартири, мобiльним телефоном, ланцюжком, сережками, трьома обручками iз жовтого металу - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


4 листопада до працівників Нікопольського міського відділу міліції з приймального вiддiлення лікарні надiйшло повідомлення про те, що о 03.00 до них бригадою швидкої медичної допомоги з мiсця мешкання по вул. Смоленськiй, з проникаючим пораненням черевної порожнини, у станi алкогольного сп'янiння був доставлений безробітний, 45-річний громадянин.

Потерпілий пояснив, що травму отримав від безробітної, 38-річної спiвмешканки. Зловмисниця розповіла, що 3 листопада о 23.00 за місцем мешкання, під час спiльного розпиття спиртних напоїв, в результатi раптово виниклої сварки вона кухонним ножем вдарила потерпілого в черево, пiсля чого пiшла спати. О 02.30 в зв'язку з неприпиненням кровотечi потерпілим була викликана швидка медична допомога.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


4 листопада до працівників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетрвоського міського управління звернувся безробітний, 59-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 17.00 бiля магазину по вул. Щербини, малознайомий чоловік, бризнувши у обличчя невiдомою речовиною, з кишенi куртки, заволодiв грошима у сумі 600 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий, 29-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


4 листопада до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 25-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 01.00, коли вiн повертався додому з футболу у нетверезому станi, невiдомий, побивши руками по головi, заволодiв мобільним телефоном та грошима у сумі 200 гривень. За скоєння злочину був затриманий безробітний, 20-річний громадянин.

Викрадене - вилучено.

Ведеться слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Игорь  (17.11.12 23:13): Да за поллитра меда и банку молока задержали бомжа . Проведите служебку и гоните вшею таких защитников вмести с их руководством. Позор... Ответить | С цитатой
Gena  (06.11.12 14:28): по поводу первой сводки в Апостолово. 1.Убийца-родной брат жены погибшего!2.Вместе спиртные напитки они не распивали, убийца был вызван сестрой( женой погибшего).3.Убийца был не сам, а с друзьями били погибшего, присутствовала бита. Есть много свидетелей.4. Это групповое убийство!!!Возможно по закажу жены погибшего! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте