Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
16:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Свято День відкритих дверей Volkswagen

Свято День відкритих дверей Volkswagen
В останній день літа в Москві відкрився величезний автофорум – Міжнародний автомобільний салон, на якому була можливість побачити усі світові автопрем ' єри поточного року.

Виставковий стенд прихильників «народного автомобіля» Volkswagen, перш за все, приваблював головною «родзинкою» - електрокаром E-Bugster. Цей елегантний кабріолет може проїхати до 180 кілометрів на одній зарядці акумуляторів! Можно сказати, що ми з Вами стаємо свідками нової епохи – епохи незалежності від постачальників важких вуглеводнів, епохи, коли ріст парку автомобілів не буде нести в собі додаткову шкоду екології.

Ви запитаєте: а коли в нас з'явиться можливість проїхатися з вітерцем на новенькому автомобілі Volkswagen? Відповім – дуже і дуже скоро. Цю нагоду буде мати кожний бажаючий, хто завітає 22 вересня з 10-00 до 17-00 в Автоцентр «Атлант-М Дніпро» (вул. Стартова, 22, по дорозі до Аеропорту), щоб прийняти участь у святі Дня відкритих дверей та позмагатись за головний приз конкурсу для автолюбителів – тижневе безкоштовне користування новеньким автомобілем Volkswagen (я не впевнений, що це буде електрокар Bugster, але впевнений, що це буде не менш красиве, надійне та швидкісне авто!). Для цього потрібно розгадати фотокросворд, заповнити анкету та приїхати 22 вересня з 10-ої ранку в Автоцентр «Атлант-М Дніпро» за адресою вул. Стартова, 22(по дорозі до Аеропорту) і покласти листівку у промобокс, щоб Ваша анкета прийняла участь у лотереї.

Всіх, хто завітає на свято 22 вересня в автосалон «Атлант-М Дніпро» чекає консультації висококваліфікованих спеціалістів, вікторини, конкурси, а також весела музика, гарний настрій та солодощі.

До зустрічі з Вашим новеньким автомобілем Volkswagen!

Будемо раді Вас побачити на нашому святі в «Атлант-М Дніпро», яке відбудеться за адресою: вул. Стартова, 22 (по дорозі в Аеропорт),
тел.: (056) 372-82-82. www.atlant-m.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

Фотокроссворд.
   

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте