Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
00:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 14 августа

Криминальная сводка на 14 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

13 серпня до працівників Павлоградського міського відділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги з проникаючим колото-рiзаним (ножовим) пораненням черева було доставлено безробітного, ранiше судимого, 25-річного громадянина. Потрепілий пояснив лiкарям, що зазначенi тiлеснi ушкодження йому спричинив безробітний, ранiше судимий, 33-річний місцевий мешканець.

Як з’ясувалося о 13.30 за мiсцем мешкання зловмисника по вул. Радянськiй, чоловіки розпивали спиртні напої. В ході сварки, на грунтi ранiше складених неприязних вiдносин зловмисник кухонним ножем спричинив потерпілому вищевказане тiлесне ушкодження, після чого останній вибiг з квартири у невiдомому напрямку.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.


19 липня до працівників Нікопольського міськвідділу міліції від чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги з території будiвельного майданчику по вул. Головка з тiлесними ушкодженнями у виглядi вiдкритої черепно-мозкової травми, струсом головного мозку, забиттям голови та обличчя було доставлено 84-річного пенсіонера, якого у неконтактному станi було госпiталiзовано до реанiмацiйного вiддiлення лiкарнi. 22 липня чоловік не приходячи до тями помер у лiкарнi.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 34-річний мiсцевий житель, який о 22.00 намагаючись скоїти крадiжку мідного електричного кабелю, таємно шляхом вiльного доступу проник на територiю будiвельного майданчику.

Пiд час крадiжки, зловмисник був помiчений потерпілим, який у цей час обходив зазначену територію. Тоді зловмисник дерев'яним брусом нанiс потерпілому декiлька ударiв по головi та обличчю спричинивши вищевказанi тiлеснi ушкодження, після чого заволодiв мiдним електричним кабелем.

За цим фактом слідчим відділом були порушені кримінальні справи за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України та за ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України.


12 серпня до працівників П'ятихатського райвідділу міліції надiйшло повідомлення про те, що в одному із будинків по вул. Гоголя м. П'ятихатки було виявлено труп чоловiка.

Виїздом на мiсце, за вищевказаною адресою, з ножем у груднiй клiтинi було виявлено труп 62-річного господаря оселі. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, 37-річний син потерпілого.

Зловмисник 8 серпня знаходячись в гостях у батька під час спiльного розпиття спиртних напоїв, на грунтi раптово-виниклих неприязних вiдносин, кухонним ножем, який взяв зi столу, спричинив останньому зазначене тiлесне ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


За пограбування 22-річного молодика, що мало мiсце 12 серпня працівниками Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління був затриманий безробітний, 34-річний місцевий мешканець. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте