Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 29 июня 2024
02:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 13 августа

Криминальная сводка на 13 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

10 серпня працівниками Петриківського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що безробітний, ранiше судимий, 26-річний громадянин на початку червня 2012 року скоїв вбивство жiнки. 9 червня о 21.00 зловмисник на зупинцi маршрутного таксi по вул. Ленiна в с. Курилiвка, зустрiв свою безробітну, 45-річну знайому та посварившись iз нею (на грунтi ранiше виниклих неприязних вiдносин), побив її руками по обличчю. Пiсля цього вони пiшли до її помешкання, де близько 22.00 мiж ними повторно виникла сварка в ході якої чоловік знову руками побив потерпілу по головi та залишивши останню вдома пiшов до магазину за спиртними напоями. Повернувшись з магазину зловмисник виявив труп жінки. Маючи на меті приховати злочин чоловік завернув труп у простирадло та вiднiсши до лiсосмуги залишив його там, прикривши гiлками з дерева. 11 червня зловмисник спiльно зi знайомим на автомобiлi останнього перевiз труп до с. Хуторське, де закопав його у полi.

За цим фактом слідчим відділом було порущено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


За скоєння незаконного заволодiння автомобiля у 46-річного водiя таксі, що мало мiсце 5 серпня на перехрестi Нiкопольського та Днiпропетровського шосе працівниками Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління був затриманий безробітний, ранiше судимий 38-ми річний громадянин.

Зловмисник скоївши даний злочин в станi алкогольного сп'янiння, доїхав на вказаному автомобiлi до пустиря по вул. Бикова та покинув його у технiчно справному станi. Автомобiль 6 серпня було знайдено та повернуто власнику.

За цим фатком слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.


За пограбування 17-річного молодика, що мало мiсце 5 серпня працівниками Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління були затриманi: троє молодиків віком 15-16 років та 17-річна дівчина. Викрадене - грошi та мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.186 (грабіж) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За спричинення тяжких тiлесних ушкоджень 18-річному молодику, що мало мiсце 8 серпня на Європейськiй площi в місті Дніпропетровську проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів був встановленй та затриманий 17-річний громадянин.

Зловмисник, перебуваючи у станi алкогольного сп'янiння, пiд час прогулянки мiстом, о 21.30, на грунтi раптово виниклої сварки, руками побив потерпiлого, спричинивши йому тупу травму черевної порожнини та розрив селезiнки.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


10 серпня до працівників Павлоградського міського відділу міліції звернулась 75-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 10.40 за місцем мешкання її 15-річний онук штовхнувши у груди, заволодiв гаманцем з грошима у сумі 1 600 гривень та мобiльним телефоном, якi знаходились на столi в кiмнатi, i з мiсця скоєння злочину втiк. Наразі, молодик затриманий.

В ходi проведення дослiдчої перевірки встановлено, що зловмисник руками душив потерпiлу, та погрожував вбивством.

За цим фатком слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.187 (розбій) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


11 серпня до працівників Нікопольського міськвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що вiд пiд'їзду по вул.

Першотравневiй у м. Нiкополь, до реанiмацiйного вiддiлення з закритою черепно-мозковою травмою та закритим переломом костi правого стегна був госпіталізований, 73-річний пенсiонер. Потрепілий повiдомив, що тiлеснi ушкодження йому спричинив невiдомий чоловiк.

За скоєння злочину працiвниками карного розшуку був затриманий безробітний, 33-річний мiсцевий житель, який о 19.00 знаходячись у станi сильного алкогольного сп'янiння, зайшов у пiд'їзд та почав дзвонити у всi дверi квартир першого поверху. Потерпілий вiдчинив дверi своєї квартири i зловмисник без будь-яких пояснень почав бити пенсіонера руками по головi та тулубу спричинивши останньому зазначенi тiлеснi ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте