Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 29 июня 2024
03:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 9 августа

Криминальная сводка на 9 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

8 серпня до працівників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги вiд одного із будинків по вул. Миргородськiй з ножовим колото-рiзаним пораненням черевної порожнини, у станi алкогольного сп'янiння був доставлений безробітний, ранiше судимий, 23-річний мiсцевий житель.

Встановлено, що о 04.00 потерпілий повертаючись додому, помiтив свого безробітного, 29-річного знайомого який, знаходячись у станi алкогольного сп'янiння, без будь-яких причин, вдарив потерпiлого ножем, спричинивши вказане тiлесне ушкодження. Наразі, зловмисник затриманий.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


8 серпня до працівників Дніпродзержинського міського управління звернувся безробітний, 21-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 03.30 бiля одного із будинків по вул. Глаголєва, невiдомий, побивши руками по обличчю та тулубу, заволодiв мобiльним телефоном та грошима у сумі 100 гривень. За скоєння злочину, працівниками карного розшуку був встановлений та затриманий 16-річний молодик.

Ведеться слідство.


8 серпня до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась безробітна, 34-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 19.30 бiля магазину по вул. Миколаївське шосе, її безробітний, 34-річний колишнiй спiвмешканець, шляхом ривка з рук заволодiв сумочкою з грошима у сумі 1 000 гривень.

За цим фактом ведеться слідство.


8 серпня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась безробітна, 23-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 12.30 бiля торгiвельно-розважального комплексу невiдомий, шляхом ривка з шиї заволодiв ланцюжком з хрестиком iз жовтого металу. За скоєння злочину по «гарячим слiдам» встановлений та затриманий безробітний, ранiше судимий, 42-річний мiсцевий житель.

За цим фактом ведеться слідство.


5 серпня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася охоронець магазину, яка повiдомила про те, що о 18.30 в магазинi пiд час купiвлi продуктiв харчування, безробітний, ранiше судимий, 22-річний мiсцевий житель розрахувався грошовою купюрою номiналом 500 гривень, яка викликала сумнів у її дiйсностi. Згiдно довiдки НДЕКЦ зазначена купюра визнана фальшивою, виготовленою за допомогою множинної технiки на кольоровому принтерi. Знаряддя злочину - комп'ютерна технiка та кольоровий принтер – вилученi.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


3 серпня до працівників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 43-річна мiсцева жителька.

Заявниця повідомила про те, що її безробітному, 24-річному сину, за мiсцем його мешкання, заподiянi тiлеснi ушкодження у виглядi проникаючого колото-рiзаного поранення черевної порожнини. Виїздом на мiсце встановлено, що о 19.30 мiж потерпілим та його безробітним, 53-річним тестем, який знаходився у станi алкогольного сп'янiння, на грунтi неприязненних вiдносин виникла сварка, яка переросла у бійку. В ходi бійки зловмисник кухонним ножем вдарив потерпілого у черевну порожнину, спричинивши вказане тiлесне ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте