Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
15:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 20 июня

Криминальная сводка на 20 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

18 червня до працівників Царичанського райвідділу міліції надiйшло повідомлення про те, що в одному із будинків по вул. Зеленiй, с. Китайгород, був виявлений труп жінки. Виїздом за вказаною адресою, з саднами голови було виявлено труп безробітної, 52-річної господарки оселі.

Згiдно висновку судово-медичної експертизи смерть жінки настала внаслiдок закритої черепно-мозкової травми, крововиливу пiд оболонку та речовину мозку, двостороннього перелому ребер, розриву печiнки i правої нирки.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів встановлено, що 15 червня о 16.00 до потерпілої зайшов в гостi її безробітний, 54-річний співмешканець. Пiсля спiльного розпиття спиртних напої, на грунтi ревнощiв, в ходi раптово виниклої сварки, чоловік руками побив потерпілу спричинивши смертельні тілесні ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


19 червня працівниками Тернівського міськвідділу міліції, в ходi проведення оперативно-розшукових заходів, в одній із квартир по вул. Маяковського у м. Тернiвка, було вилучено обрiз одноствольної рушницi, калiбру 7,62 мм, який належить безробітному, ранiше судимому, 30-річному мiсцевому жителю. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


За пограбування 10-річного хлопчика, що мало мiсце 13 червня працівниками П’ятихатського райвідділу міліції був затриманий безробітний, ранiше судимий за крадіжки, 18-річний молодик.

Викрадений мобiльний телефон вилучено.

Також було встановлено, що зловмисник причетний до пограбування 12-річного хлопчика, що мало місце 15 червня.

За цими фактами слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 40-річного громадянина, що мало мiсце 15 квітня працівниками Першотравенського міськвідділу міліції були затримані безробітні, 23-х та 28-ми річні місцеві мешканці.

Викрадений мобiльний телефон вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 20-річного громадянина, що мало мiсце 2 травня працівниками Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління був затриманий 17-річний молодик.

Викрадений мобільний телефон вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


13 червня працівники Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів у примiщеннi магазину по пр. Пушкiна, при спробi збуту купюри номiналом 500 грн., яка викликала сумнiв у своїй дiйсностi, затримали безробітного, ранiше судимого, 33-річного громадянина.

Купюра номiналом у 500 гривень була вилучена та направлена на дослiдження до НДЕКЦ. Згiдно висновку спецiалiста вилучена купюра не вiдповiдає грошовим знакам Нацiонального банку України та виготовлена саморобним способом iз сувенiрної купюри.

Зловмисник повідомив правоохоронцям про те, що вищевказану купюру йому у лютому 2012 подарував невiдомий i вiн знаючи, що вона пiдробна, 13 червня прибув до магазину, де з метою збуту пiдробної купюри, придбав побутовий халат.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті