Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
18:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
За період з 3 по 5 грудня 2010 року в Дніпропетровській області сталася 21 пожежа, шість із них - в самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у шести випадках стало необережне поводження з вогнем, у семи – порушення правил пожежної безпеки, у чотирьох – коротке замикання в електричних мережах, в одному - навмисний підпал. Причини ще двох пожеж з’ясовуються. Збитки від вогню перевищили 199,6 тис. гривень. Завдяки діям бійців МНС урятовано матеріальні цінності на суму понад 335 тис. гривень.

За минулу триденку в регіоні на пожежі загинула одна людина – житель Червоногвардійського раону Дніпропетровська, який забув вимкнути праску. Окрім пожеж, у зазначений період на Дніпропетровщині зареєстровані й інші надзвичайні події, в яких постраждали люди. Так, 3 грудня на 435 кілометрі автошляху Бориспіль-Дніпропетровськ, поблизу села Довганівка, сталася серйозна ДТП: зіткнулися легковик ВАЗ-2109 та маршрутне таксі «Мерседес Спринтер», що рухалося маршрутом «Нікополь-Дніпропетровськ». Попередньо причиною зіткнення стало те, що 26-літній водій «Жигулів» не впорався з керуванням машиною, внаслідок чого автівка виїхала на зустрічну смугу. Постраждали 5 осіб з маршрутки, яких було госпіталізовано до Солонянської центральної районної лікарні, - 44-річний водій та пасажири, 1968, 1969, 1975 та 1953 року народження. Один з постраждалих у реанімаційному відділенні, решта з численними забиттями знаходяться в стані середньої тяжкості. Затримки руху транспорту не було.

У Заводському районі міста Дніпродзержинськ загинув 49-річний чоловік, який збирав металобрухт і намагався власноруч демонтувати металеві конструкції в напівзруйнованому відселеному будинку по вулиці Онищенка. На збирача упав козирьок під’їзду, тіло людини з-під завалу за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання діставали працівники МНС.

У місті Нікополь виявлено ручну протипіхотну гранату Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни. Надано заявку на знешкодження боєприпасу.

5 грудня в Бабушкінському районі обласного центру в одному з офісів по вулиці Красній стався хлопок газоповітряної суміші. Причина – спроба несанкціонованого демонтажу внутрішнього газопроводу. У результаті постраждав 50-річний чоловік, який, власне, й працював «фортуною». З опіками рук та обличчя потерпілого госпіталізовано до 2-ї міської лікарні. Зруйновано міжкімнатну піноблочну перегородку.

О 21.50 до Павлоградського районного відділу міліції зателефонував з мобільного 41-літній чоловік, який відпочиваючи в санаторії «Сонячний», вийшов на прогулянку лісом і заблукав. Допомогу відпочивальникові спільними зусиллями надали міліціонери та співробітники районного підрозділу МНС. Пошуки тривали до 23.00.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте