Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
19:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 29 ноября

 Криминальная хроника на 29 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

28 листопада п. р. до співробітників Орджонікідзевського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Партизанській після гасіння пожежі з чисельними колото-різаними пораненнями спини було виявлено труп жінки. Постраждалою виявилася непрацююча, 49-річна господарка оселі. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 21-річний син потерпілої. Як з’ясувалося, того ж дня близько 15.30 за місцем спільного мешкання, перебуваючи в нетверезому стані, на ґрунті неприязних відносин зловмисник кухонним ножем спричинив жертві вищевказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину - вилучене. Причина пожежі – встановлюється. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Також, вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

18 листопада п. р. співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Першотравнева у непрацюючого, раніше судимого 25-річного місцевого мешканця було вилучено порошкоподібну речовину білого кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0,32 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Наразі, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

18 листопада п. р. співробітниками Новомосковського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Жовтнева у непрацюючого, 27-річного місцевого мешканця було вилучено медичний шприц з наркотичною речовиною об’ємом 2 мл. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропною наркотичною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0,333 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Наразі, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

27 листопада п. р. до співробітників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Березинській з колото-різаним пораненням грудної клітини виявлено труп чоловіка. Потерпілим виявився 69-річний господар оселі. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий 30-річний син потерпілого. Як виявилося, 26 листопада близько 23.00 чоловіки вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка внаслідок якої зловмисник кухонним ножем спричинив потерпілому смертельні ушкодження. Знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

27 листопада до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася непрацююча, 18-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що близько 21.10 біля одного із будинків по вул. Марії Кюрі невідомий чоловік приставивши електрошокер до її шиї та здійснивши електричний розряд заволодів сумочкою з двома мобільними телефонами, гаманцем з паспортом, та кредитною карткою. Загальна сума завданого збитку склала 1 тис. грн.. За скоєння злочину, був затриманий 24-річний громадянин Російської Федерації. Наразі, викрадене та знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України («Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

26 листопада п. р. співробітниками карного розшуку Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління під час проведення оперативно-розшукових заходів в одному із гаражів по вул. Столярова, що належить непрацюючому, раніше судимому, 29-річному громадянину в схованці було вилучено гранату «РГ» та запал з маркуванням. Наразі, вилучене направлено НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

18 листопада п. р. співробітниками карного розшуку Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Гулі Корольової у непрацюючого, раніше судимого, 34-річного місцевого мешканця було вилучено поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0,197 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте