Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
07:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 22 октября

 Криминальная хроника на 22 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

21 жовтня п. р. о 05.25 до співробітників Нікопольського міського відділу міліції від диспетчера одного із відкритих акціонерних товариств надійшло повідомлення про те, що в місцевому кафе спрацював сигнал тривоги. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити, що того ж дня о 03.00, невідомий громадянин, шляхом підбору ключів, проник до приміщення вищевказаного кафе, завдав удар 32-річній жінці, яка працювала барменом та залишалася в приміщенні в якості охоронця. Після чого, зловмисник заволодів її сумочкою з косметичкою, мобільними телефоном, а також грошима у сумі 565 грн. За скоєння злочину. співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 26-річний громадянин без визначеного місця мешкання. Частина викраденого – гроші, сумочка та косметичка – вилучені. За даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

21 жовтня п. р. о 14.30 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Синельниківського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Товстого, в м. Синельникове, у непрацюючого, раніше судимого, 29-річного місцевого мешканця була вилучена наркотична речовина «Маріхуана», вагою 2 кг. За даним фактом, слідчим відділом Синельниківського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

21 жовтня п. р. близько 17.00 в під’їзді одного із будинків в с. Меліоративне, Новомосковського району співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Новомосковського міського відділу міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 30-річний місцевий мешканець. У зловмисника вилучена психотропна речовина «Трамадол» у кількості 127 пігулок. За даним фактом, слідчим відділом Новомосковського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також, вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

21 жовтня п. р. близько 16.00 співробітниками карного розшуку Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Металургів в м. Дніпродзержинськ, у 48-річного господаря оселі був вилучений газовий пістолет «SUPER P-55”, калібру 8 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена зброя визнана зброєю, переробленою саморобним шляхом та придатною для стрільби шротовими патронами. За даним фактом, слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача або збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

21 жовтня п. р. співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління при проведенні оперативно-профілактичних заходів щодо протидії нелегальній міграції, під час проведення віпрацювання одного із ринків м. Дніпропетровська була виявлена та задокументована група незаконних мігрантів у складі чотирьох громадян Узбекистану. Вони прибули в Україну 5 липня 2010 року потягом сполучення «Тешкент – Київ» з метою працевлаштування та спільно мешкали в одній із квартир м. Дніпропетровська, але до органів внутрішніх справ для реєстрації у термін 90 діб не прибули. Як було встановлено, з 6 липня по 21 жовтня затримані займалися тимчасовим заробітком на ринку, реалізуючи спідню білизну, яку закуповували на ринку в м. Харків, що є порушенням правил перебування іноземних громадян на території України. Наразі, приймаються заходи щодо їх видворення за межі України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте