Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
08:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 14 октября

 Криминальная хроника на 14 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

13 жовтня п. р. близько 14.00 співробітниками карного розшуку Широківського райвідділу міліції в лісосмузі біля с. Червоне у непрацюючого, раніше судимого, 35-річного місцевого мешканця був вилучений обріз гвинтівки «ТОЗ-18», калібру 5,6 мм., а також три патрони до неї. За даним фактом, слідчим відділом Широківського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

11 жовтня п. р. близько 15.00 від громадян до співробітників Апостолівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в лісосмузі, яка розташована біля с. Ленінське, Апостолівського району був знайдений труп жінки, давниною близько 4 діб. Згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть громадянки настала внаслідок перелому правого рогу під’язичної кістки. Співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалою є непрацююча, 47-річна мешканка м. Нікополь, яка вела бродячий спосіб життя. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Апостолівського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 46-річний мешканець м. Нікополь. Як було встановлено, 8 жовтня близько 16.00 у вищевказаній лісосмузі чоловік та жінка вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав жертві смертельну травму. За даним фактом, слідчим відділом Апостолівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

13 жовтня п. р. співробітниками карного розшуку Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів за скоєння розбійного нападу на філію одного із банків по вул. Робочій, в м. Дніпропетровськ, який мав місце 21 червня п. р. був встановлений непрацюючий, раніше судимий, 43-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 21 червня о 19.20 зловмисник зайшов до філії банку, де погрожуючи макетом пістолету касиру, заволодів грошима у сумі 101 тис. грн.. Після чого з місця злочину втік. За даним фактом. слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення або сховище»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна).

11 жовтня п. р. близько 10.00 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 35-річний інженер – технолог одного з ВАТ м. Дніпропетровська. Заявник повідомив про те, що в період з 8 по 11 жовтня невідомий, з приміщення офісу викрав фотоапарат «NIKON-D33». Сума заподіяного збитку склала 33 тис. грн.. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції був затриманий 31-річний громадянин Грузії, який працював старшим зміни охорони у вищевказаному відкритому акціонерному товаристві. Викрадений фотоапарат у зловмисника був одразу вилучений співробітниками міліції. За даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням в житло, інше приміщення або сховище, або що завдала значної шкоди потерпілому»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Romeo  (14.10.10 15:03): это секретная разработка этого ВАТ :) Ответить | С цитатой
Р  (14.10.10 14:26): Ога мне тоже интересно, что это за фотик такой который 33 к. стоит... Ответить | С цитатой
Я  (14.10.10 13:54): Что то гугль не знает такого фотика как «NIKON-D33». Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте