Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
10:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Городская власть договорилась о предоставлении городу лимитов газа для начала нового отопительного сезона

Городская власть договорилась о предоставлении городу лимитов газа для начала нового отопительного сезона
Міський голова Ярослав Корчевський на брифінгу у виконкомі Дніпродзержинської міської ради поінформував про досягнення домовленості щодо укладання угод з НАК «Нафтогаз України» на поставку газу, вирішення питань розрахунків за спожитий газ та надання місту лімітів газу для початку нового опалювального сезону.

За словами Ярослава Корчевського, домовленостей досягнуто, незважаючи на значну заборгованість міста за спожитий газ — заборгованість КП «Дніпродзержинськтепломережа» (ДТМ) за газ, використаний у 2010 році, становить 21,9 млн грн, оплата за спожитий у 2010 році природний газ складає 75%. Рішенням вересневої сесії міської ради (29 вересня) підприємству ДТМ надано дозвіл на отримання кредиту у сумі 5 млн грн для розрахунків за спожитий газ.

«Ми вимушені йти на такі заходи, але у разі несвоєчасних розрахунків з газопостачальними компаніями нових угод з містом не буде: у минулому сезоні зі 144,9 млн грн, нарахованих для сплати населення за тепло, фактично сплачено лише 113,7 млн грн», — сказав Ярослав Корчевський. Міський голова вкотре завернувся до городян з проханням розрахуватися з боргами за теплопостачання.

У Дніпродзержинську функціонують три джерела теплопостачання, підключені до комунальної системи: ПАТ «Дніпродзержинська ТЕЦ» (належить НАК «Нафтогаз України»), ТЕЦ ВАТ «ДніпроАЗОТ», районна котельня КП «Дніпродзержинськтепломережа».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Добрая девочка.  (10.10.10 23:22): Пабедуны. Ответить | С цитатой
Виталий  (09.10.10 01:40): Да ну, на покупку бензина денег хватает а вот за отопление заплатить нет. Да дело даже не лексусе (это так к слову пришлось).Дело в самом отношении к оплате за отопление и прочие услуги. В банке взяв кредит и не отдав его во время с Вами ни кто б панькаться не стал бы. А вот у нас в городе детский сад да и только. Ответить | С цитатой
БАБЁР  (08.10.10 23:15): кстате лексус один из дешевых джипов Ответить | С цитатой
Виталий  (08.10.10 10:58): Давно пора брать за жабры должнико которые в состоянии платить за коммуналку. Ещё раз убеждаюсь в том что многим должникам покравительствуе власть. Или Вы проводите рейды по должникам или хватит ныть что Вам не платят. Ах да вы ещё с пенсионеров способны через суды забирать. А тех кто лексусит по городу Вы не трогаете... Вот интересно почему? Ответить | С цитатой
Добрая девочка.  (08.10.10 00:27): А что так? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте