Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 06 июля 2024
17:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 8 сентября

Криминальная хроника на 8 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

7 вересня п. р. о 19.40 до співробітників Павлоградського міського відділу міліції звернулася непрацююча, 44-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що того ж дня о 19.30 за місцем мешкання між її непрацюючим, 54-річним співмешканцем та її 53-річним братом виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав потерпілому проникаюче колото-різане поранення грудної клітини. Постраждалий був одразу госпіталізований до однієї із місцевих лікарень. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»). За скоєння злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

7 вересня п. р. близько 16.00 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління біля станції швидкісного трамваю «Зарічна» на мкр. 5-й Зарічний у непрацюючого, раніше судимого, 31-річного місцевого мешканця була вилучена наркотична речовина «Макова соломка», вагою 6 кг. Як пояснив затриманий, вилучену речовину він придбав у невідомої жінки в Херсонській області та перевіз до м. Кривого Рогу. Наразі, вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також вирішується питання про обрання затриманому відповідного запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


око  (08.09.10 16:49): по домам. Напрашивается вопрос: Сегодня ему мешают лающие собаки, завтра поющие птицы, а послезавтра мы?

P.S.Милицию побоялись вызывать, так как он «генерал всех тюрем Днепропетровской области» И нам проблем не нужно! С его слов у него «большие связи в Киеве». Когда закончиться этот беспредел?!
http://ord-ua.net/2009/08/19/naznachen-novyij-glava-gosdepartamenta-po-ispolneniyu-nakazanij-/?page=149&lpage=1#c246731
Ответить | С цитатой
ОКО  (08.09.10 16:48): Вашему руководителю тюрем в Днепропетровской области нужно не руководить тюрьмами, а сидеть в них. Вы, когда брали его на эту высокоуважаемую должность, вы его проверили на психическое состояние и стабильность нервной системы? Недавно, он собрал деньги со всех соседей в «Золотых ключах» на установку детского городка на чужом участке земли. Сюжет об этом событии был показан по 34 каналу Днепропетровского телевидения. Мы думаем, что этот городок, достался ему бесплатно, укравши городок, у одной из тюрем Днепропетровской области. Но, это полбеды. То, что он устроил в воскресенье 5.09.2010 года, гудят все «Золотые ключи». Вечером 5.09.2010 года в «здравом уме» Бабец, выбежал из своего частного дома с заряженным ружьем и начал производить беспорядочно выстрелы. Ему показалось, что собаки громко лают. Он начал за ними гоняться и стрелять в животных. Погоня за «бедными животными» закончилась убийством одной из собак. Соседи в шоке, а гулящие дети, в испуге со слезами, разбеж Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (42)

•  Невдалий маневр через знеструмлення мережі: у Дніпрі зіткнулися трамваї №12 та №16 (10)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (9)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (6)

•  Історія Дніпра: Де було відкрито перший критий басейн нашого міста (6)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі виявили ще один старовинний паровоз! (5)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (4)

•  На Дніпропетровщині до 15 років за ґратами засуджено правоохоронця, який «зливав» представнику фсб рф паролі для проходження блокпостів (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте