Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
02:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На материальную помощь жильцам поврежденного взрывом дома выделено 79,8 тыс. грн

На материальную помощь жильцам поврежденного взрывом дома выделено 79,8 тыс. грн
30 липня рішенням сесії Дніпродзержинської міської ради на матеріальну допомогу мешканцям пошкодженого вибухом житлового будинку по вул. Сировця, 4 виділено 79,8 тис. грн.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», власне будівельні ремонтні роботи на відновленні конструкцій будинку вже завершено, тривають опоряджувальні роботи.

Довідка: 24 червня у Дніпродзержинську, у житловому будинку по вул. Сировця,4, стався вибух хімічних речовин, внаслідок чого загинуло 2 особи, постраждали від отруєння чадним газом 9 осіб. Вибухом було пошкоджено низку квартир та приміщень будинку, зруйновано міжповерхові перекриття. У будинку, що постраждав від вибуху налічується 56 квартир, в яких мешкають 74 особи.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте