Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
06:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 22 июля

Криминальная хроника на 22 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

21 липня цього року о 06.30 до Царичанського райвідділу міліції по телефону звернувся 45-річний водій одного з магазинів та повідомив, що о 06.15 біля с. Супина, коли він на службовому автомобілі зупинився біля одного з кафе відпочити, невідомий чоловік підійшов до вказаного автомобіля та в грубій формі, висловлюючись нецензурною лайкою, наказав йому від’їхати від кафе. Після відмови водія виконати вимоги невідомого, останній відійшов від автомобіля, але через деякий час повернувся знову, але вже з мисливською рушницею та з метою налякати, здійснив постріл в сторону кабіни автомобіля, де знаходився водій, після чого з місця злочину втік. Пострілом було пошкоджено дверцята та дах зазначеного автомобіля, постраждалих немає. За скоєння злочину працівниками карного розшуку Царичанського РВ міліції затриманий власник зазначеного кафе. Знаряддя злочину – незареєстрована двоствольна мисливська рушниця та 63 набої до неї – вилучені. Слідчим відділом Царичанського РВ порушена кримінальна справа за ст. 296 ч. 4 Кримінального кодексу України («Хуліганство»).

19 липня цього року о 19.35 до Петриківського райвідділу міліції звернувся місцевий пенсіонер та повідомив, що 19 липня о 19 годині по вулиці Залізничній в с. Чаплинка його побив непрацюючий 51-річний місцевий мешканець. Працівниками карного розшуку Петриківського РВ міліції було встановлено, що 19 липня о 19 годині зловмисник, знаходячись в нетверезому стані, спричинив постраждалому перелом нижньої щелепи, забиття голови, закриту травму грудної клітини та голови, внаслідок чого пенсіонер втратив свідомість. Зловмисник відкрито заволодів грошима постраждалого в сумі 24 грн. Викрадені кошти вилучені. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 1 Кримінального кодексу України («Розбій»). Наразі зловмисник затриманий.

14 липня цього року о 12 годині в ході проведення санкціонованого обшуку в одній із квартир по вулиці Курчатова м. Орджонікідзе під матрацом ліжка в кімнаті, яку винаймав квартирант, непрацюючий 25-річний молодик, працівниками карного розшуку був вилучений саморобний однозарядний пристрій, виготовлений із металевої трубки діаметром 6 мм, довжиною 170 мм, прикріпленої до дерев’яної рукоятки, який згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру визнаний дульно-зарядною вогнепальною зброєю. Зловмисник заарештований за скоєння квартирної крадіжки та наразі утримується в ізоляторі тимчасового тримання Орджонікідзевського МВ міліції.

  За вбивство 31-річної жінки, 10 червня цього року, якій були спричинені 7 ножових поранень в приміщенні гаражу по вулиці Білостоцького м. Дніпропетровська, працівниками карного розшуку АНД райвідділу міліції був встановлений раніше засуджений 40-річний зловмисник. Як стало відомо, 10 червня о 10 годині, проходячи повз гараж постраждалої, під час відмови останньої придбати у нього металеву трубу та виплатити грошові кошти, кухонним ножем спричинив останній ножові поранення та заволодів мобільним телефоном «Нокіа», ланцюжком з кулоном і 6-ма обручками з жовтого металу. Жінка 27 червня в лікарні від отриманих поранень померла. Слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського РВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 15 ч. 2, 115 ч. 1 Кримінального кодексу України перекваліфіковано за ст. 115 ч. 2 п. 6 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство з корисливих мотивів»). Вина безхатька підтверджується його особистим зізнанням та вилученням зі схованки вказаної зловмисником кулона та 167 грн. отриманих від збуту викраденого. Зловмисник заарештований за раніше скоєне вбивство та утримується в Дніпропетровському СІЗО.

За вбивство 34-річного чоловіка, труп якого з 37-ма колото-різаними пораненнями був виявлений 14 липня цього року в одній з квартир по вулиці Корнійчука м. Дніпропетровська працівниками карного розшуку був затриманий раніше засуджений 24-річний місцевий мешканець. Як стало відомо, 14 липня о 02 годині, знаходячись в гостях у майбутньої жертви, після спільного розпиття спиртних напоїв, під час раптово виниклої сварки на ґрунті сексуальних домагань, він кухонним ножем спричинив постраждалому чисельні колото-різані поранення. Смерть чоловіка настала внаслідок гострої крововтрати, чисельних колото-різаних ран. Після скоєння вбивства зловмисник заволодів особистим майном загиблого та майном господарки квартири, а саме ноутбуком «Тошиба», DVD «Еленберг», каблучкою та сергами з жовтого металу, 3-ма мобільними телефонами і двома чоловічими годинниками та перейшов на нелегальне становище. Прийнятим комплексом оперативних заходів зловмисника затримали на території Нікопольського району. Вина чоловіка підтверджується особистим зізнанням, вилученням викраденого ноутбука, мобільних телефонів, годинників та знаряддя злочину – кухонного ножа.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте