Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
08:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Досуг для активных детей!

3:23 / 14.92 Mb
Спекотна пора відпусток у розпалі. І якщо з дорослими все зрозуміло: пляж та сонце, то дітлахам потрібне більш різноманітне дозвілля. Тим паче, що їхня "відпустка" триває цілих три місяці.

Кожен малюк знає, краще за все провести канікули у таборі. А вони бувають морські, шкільні, а ще скаутські. У 16-й скаутській табір "Джерело" малечу проводжала і наша знімальна група.

Рюкзаки, каремати та намети. Ця смілива малеча обрала для себе найекстремальніший відпочинок. Непосидючі "вожді червоношкірих" за межами цивілізації, у лісі, під пильним оком інструкторів вчитимуться виживати в екстремальних умовах.

"Вони будуть бігати, стрибати, годувати комах... Багато випробувань на них чекають", - каже керівник обласної організації скаутів Юрій Галицький. Зокрема, самі готуватимуть собі їжу, мити посуд, носити воду з річки, розпалювати багаття, ставити намети та будувати плоти. Втім ця дітвора труднощів не боїться.

Цілий рік вони вивчали скаутську майстерність. Прийшов час перевірити усе на практиці. "Наш табір "Джерело" дає можливість їм підтвердити знання та досвід. Сама ролева гра дає досвід: спілкування, робота в команді, нові друзі, взаємоповага та розуміння", - розповідає волонтер Тетяна.

Випробування, ризик та веселощі - все це 16-й рік поспіль влаштовують дітлахам ентузіасти, закохані у свою справу. Самі скаути в минулому та волонтери хочуть приєднати до цікавого та корисного заняття якомога більше малечі. Новачків у таборі називають вовчатами і вони ще мають довести, що гідні звання скаута. "Ми займалися, добре готувалися, як могли. Щоб сподобатися та отримати звання скаута", - каже "вовча" Олександр.

Програма у таборі дуже насичена. Часу для байдикування чи дурощів у дітлахів немає. Ті, хто їде не вперше добре це знають. Шестирічний Сашко запевняє: це кращий відпочинок, від якого залишається безліч спогадів: "Ми з Ванею в наметі ловили муху, яка не давала нам спати вночі. Мені сподобалося як ми їшли в похід під дощем і потім перевдягалися, думали будемо перепливати річку, а нас перевезли на човні".

"Мені сподобалося, як ми святкували Івана Купала, початок та завершення дня. В таборі було весело", - ділиться враженнями скаут Іван.

А ось новачки - вони поки що тільки уявляють як відпочиватимуть: "Я сподіваюся, що буде захопливо, ну, звісно, рибалка, як же мені без неї? Звісно хочу, щоб були різноманітні конкурси і щоб було насправді цікаво", - каже "вовча" Микола.

Вперед, розвідники! До чудової, повної загадок і відкриттів гри в першопрохідників і шукачів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юля  (08.07.10 10:45): Это супер лагерь! Как раз сейчас проходит! Вчера были там у своих детей в гостя! Не ожидали от них такого послушания! Все лидеры молодцы! А сегодня мой ребенок впервые в жизни собирается в поход... Ответить | С цитатой
педобир  (08.07.10 09:40): Отлично, отлично! Ответить | С цитатой
Критик  (08.07.10 00:02): "Спекотна пора ...все зрозуміло: пляж та сонце... Вони будуть бігати, стрибати, годувати комах... Новачків у таборі називають вовчатами ... Ми з Ванею в наметі ловили муху, яка не давала нам спати вночі (НАВЕРНОЕ, ЧТОБЫ НАКОРМИТЬ...)

Всё понятно, вы перегрелись...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте