Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
10:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Направлены запросы на финансирование экологических проектов и программ в 2011 году из высших бюджетов

Направлены запросы на финансирование экологических проектов и программ в 2011 году из высших бюджетов
Управління охорони навколишнього природного середовища Дніпродзержинської міської ради направило низку запитів на фінансування з вищих бюджетів екологічних проектів та програм у 2011 році.

Про це повідомив начальник управління охорони навколишнього природного середовища Дніпродзержинської міської ради Андрій Плєшаков.

Природоохоронні проекти на найближчий період стосуються головним чином екологічного моніторингу, поводження з відходами на території міста, реконструкції зелених насаджень, модернізації правобережних очисних споруд.

Запити передбачають фінансування на рівні 2010 року: на реалізацію екологічних проектів і програм місто очікує з Держбюджету понад 39 млн грн. Переважна сума цьогорічного фінансування екологічних програм направлена здійснення моніторингу екологічного стану міста та проектних розробок і досліджень з мінімізації шкідливого впливу небезпечних об’єктів на здоров’я населення, оснащення лабораторій спостережень за станом забруднення територій, розчищення річки Коноплянка, прилеглої до проммайдачика ПХЗ, Лівобережного дренажного каналу, будівництво низки очисних споруд.

У Дніпродзержинську представлено майже весь спектр екологічних проблем: радіаційне забруднення, шкідливі викиди промислових підприємств в атмосферу та річку Дніпро, підтоплення, перенасиченість міського полігону побутових відходів. За даними управління охорони навколишнього природного середовища Дніпродзержинської міської ради, загальний обсяг викидів в атмосферу становить 120,5 тис. тонн на рік.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте