Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
10:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Начато строительство приюта для бездомных животных

Начато строительство приюта для бездомных животных
У Дніпродзержинську за рахунок коштів міської програми гуманного поводження з бездомними тваринами, а також спонсорських внесків розпочато спорудження муніципального пункту утримання бездомних тварин.

Про це повідомила начальник управління комунального господарства Дніпродзержинської міської ради Жанетта Сокуренко.

Майданчик утримання бездомних тварин з вольєрами буде споруджений на території розплідника КП «Зеленбуд», куди наразі вже завезено першу партію будівельних матеріалів.

У пункті утримання бездомних тварин працюватиме кваліфікований ветеринарний лікар, на громадських засадах передбачено залучити консультантів-кінологів, активістів руху захисту тварин, громадські екологічні організації.

На утриманні у жителів Дніпродзержинська, за приблизними даними, перебувають близько 20 тис. домашніх тварин, популяція безпритульних тварин, за оцінками міськСЕС, становить близько 4 тис. тварин.
Правила утримання домашніх тварин, програма гуманного поводження з тваринами затверджені міською радою у січні 2010 року.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте