Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
12:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 29 июня

Криминальная хроника на 29 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

28 червня п. р. о 04.15 до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 21-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 27 червня близько 23.00 біля одного з будинків по вул. Шмідта троє невідомих чоловіків руками завдали йому удари в область обличчя та заволоділи сумкою з особистими документами, а також грошима. За скоєння злочину працівниками Красногвардійського райвідділу міліції затримані двоє непрацюючих місцевих мешканців 23-х та 22-х років. Частина викраденого у зловмисників вилучена. За даним фактом слідчим відділом Красногвардійського РВ порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»). Прийняті заходи щодо затримання третього співучасника злочину.

28 червня п. р. о 07.45 до працівників Апостолівського райвідділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що з одного з будинків по вул. 8-го Березня, що в с. Мар’янівське Апостолівського району, з відкритою черепно-мозковою травмою, переломом лівої скроневої кістки, а також внутрішньочерепною гематомою доставлена жінка. Постраждалою виявилася непрацююча 33-річна господарка оселі. Виїздом на місце події було встановлено, що 28 червня близько 04.00 троє невідомих чоловіків вибили вхідні двері до будинку постраждалої, після чого зайшли до її помешкання, дерев’яною палицею завдали жінці удари в область голови та тулубу та заволоділи її майном, а саме: телевізором, відеомагнітофоном, DVD-програвачем, бензопилою та чотирма індиками. За скоєння злочину працівниками Апостолівського РВ затримані двоє непрацюючих мешканців м. Кривого Рогу 20-ти та 23-х років. Викрадене майно та знаряддя злочину у зловмисників вилучені. За даним фактом слідчим відділом Апостолівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій»). Прийняті заходи щодо затримання третього співучасника злочину.

27 червня п. р. о 19.40 від чергового лікаря однієї з лікарень до працівників Софіївського райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення про те, що 27 червня о 19.38 до приймального відділення з вогнепальним пораненням грудної клітини із с. Новоподольськ, що в Софіївському районі, громадянами доставлений чоловік, який невдовзі помер. Співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалим є непрацюючий 28-річний мешканець вказаного села. Як було встановлено, 27 червня близько 17.00 чоловік прийшов до ставка, який розташований на околиці с. Новоподольськ. Між ним та 37-річним охоронцем ставка виникла сварка, внаслідок якої чоловік руками завдав охоронцю садна обличчя. Останній поїхав по допомогу до своїх знайомих – 30-ти та 31-річних співробітників одного з охоронних ТОВ. Троє чоловіків повернулися на місце події та переслідували кривдника аж до його будинку, що в с. Новоподольськ, на подвір’ї якого один із зловмисників з мисливського нарізного карабіну калібру 7,62 мм. здійснив два постріли в бік постраждалого, спричинивши йому вказане поранення. За даним фактом слідчим відділом Софіївського РВ порушена кримінальна справа за ч. 2 п. п. 7, 12 ст. 115 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство з хуліганських спонукань, скоєне за попередньою змовою групою осіб»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (29.06.10 21:49): Только было 2 к 1 по Днепропетровску... как опять за старое ... А еще не писали об Царичанке,Петриковке,Магдалиновке и острове Змеином,там хулиганье еще то!!! Задолбали,Днепр давай! Ответить | С цитатой
кусочек вранья, кому?  (29.06.10 16:07): а мер терновки уже говорит, что был с дэвушкой, с которой раненый им парень сорвал купальник, оставил при этом след на шее и бил его ногами.
мама парня утверждает, что ее сын никогда судим не был.
какой кусочек на самом деле?
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте